Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 234.164 (?),9.9.2017 20:57
Nepatrí to síce úplne do tohto vlákna, ale dnes som odfotil túto krásavicu. Žiadna hádanka, všetci ju poznáme. Len dodám - ešteže krajšie polovičky druhu Homo sapiens nemajú postkoitálne zvyky tohto hmyzu. Veď napokon, čo by (si) bez nás počali? 😉. IH
U nás se letos snad upekly i ty kudlanky našla jsem jen jednu a ještě ne venku, ale v jídelně na zácloně... asi se přišla schovat před tím horkem(před 14dny) Musela jsem ji vyšoupnout ven, protože mi každoročně naklade někde na rám okna kokon a mě se kolem Vánoc líhnou malé kudlanečky. Jenže mi vždycky pomřou hlady, protože ač jsem se snažila jim něco sehnat, nepovedlo se nic, co by chtěly A k té poznámce tak já například koušu ráda(a dobře) zrovna dnes mi muž řekl, že koušu jak vydra
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 234.164 (?),9.9.2017 21:36
Konvalinka: Hlavne že manžel prežil 😃. To som rád že to beriete s humorom, ten je tu teraz dosť potrebný.😉. IH (P.S.: po česky je to fakt "kudlanka"?, od slova kudla? Po našom je to modlivka).
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 234.164 (?),9.9.2017 23:06
Lída: Takže najprv kudla do zad a potom sa pomodlí...😃. Ale vážne - je to fascinujúci výtvor prírody a nemôže za to že my ľudia personifikujeme a aké mená im dávame. IH