Slimáci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 114.16 (?), 19.8.2014 18:06
Mám supr nápady, ohradit záhon napr.takovou folii zelenou co prodávají v baumaxu vysoká asi 20cm a z boku ji natrít chemstopem dookola a nebo na takovou podobnou ohrádku treba i z jiného materiálu prilepit drsnej smirklovej papír kolem takový pás, dále udelat kolem zahrady takové jako malé okapy zabudované do zeme a naplnit je vodou -udelat takovou vodný príkopu kolem a slimák pres vodu neprojde, nebo takové neco jako forma na bábovku ale menší tam by se dala voda a slimák by se k zelenine nedostal a ta by rostla ve strede tý formy , nebo rozríznout pneumatiku na polovinu a naplnit ji vodou a ve strede tí pneumatiky mužete klidne sadit co chcete , nebo udelat takový kroužek napr. z PVC prumer 20cm vonkajší a ve vnitr otvor 10cm kolem jej natrít napr. chemstopem a v strede by rostla nejaká kedlubna to jsou dobré nápady, zatým jsem z toho ale nic nevyskoušel ,možná až na rok. ae
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 0.13 (?), 8.7.2017 22:48
Na zahradě jsem umístil kus dřeva či prkno, které jsem udržoval v stálém vlhku. Vznikl lapač pod který se slézali. Vhodnou tenkou větví jsem je potom odstraňoval na způsob ražniči. Neříkejte to ale pomateným ochranářům ze strany zelených. Dostali by psotník.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 0.146 (?), 3.5.2015 18:07
tak tam pustíte kachničky indického běžce a bude uklizeno
|
|
|
|
|
|
|
host - 219.3 (?), 4.5.2015 10:23
S kachničkama to taky není jednoduchý, zvlášt´ když zahrada není u domu. Prý musí být aspoň dvě a taky se ni nechce šlapat v trusu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 255.238 (?), 5.5.2015 11:44
I když jsem příspěvek dal do diskuze "Pochlubte se s Vašími vychytávkami a zlepšováky", tak odkaz dávám i zde, neboť se slimáky je potřeba bojovat na široké frontě, ne všichni navštěvují zmíněné stránky a diskuze na to téma probíhá zde.Chtěl bych dodat sílu do dalšího boje těm, kteří to vzdávají.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|