|
Jak daleko zákrsek od domu, 19.11.2017 Děkuji za odpověď. Bude na západní straně. Potřebuji zastínit okno, ale řemeslníci mi říkali, že přímo u domu mají být jen květiny. Ani růže nedávat. Větší rostliny si v kořenovém systému drží vlhkost, která může prolínat do domu. Proto musí být... celý příspěvek > |  | Jak daleko zákrsek od domu, 19.11.2017 Dobrý den, jak daleko zasadit zákrsek meruňky, aby se kořeny nedostaly až k základům domu? Děkuji. |  |
|  | Oxalis šťavel, 19.11.2017 Dobrý den, mám šťavel s fialovými trojlístky, v létě byl venku, pak doma. Co s ním přes zimu? Mám teď přestat zalévat a po zatažení hlízky vybrat? Děkuji. |  | Poznáte rostlinu?, 7.11.2017  Dobrý den, prosím, poznáte někdo, co je to za plevel? Líbí se mi uschlé stonky. |  | Rajčata 2017, 4.11.2017 Semo má na stránkách čtyři novinky rajčat - Blumko, Jahodo, Pithagora a Tigrino.
Blumko mi vzhledově připomíná Policcino, Pithagora je masité, Tigrino zelenohnědé a Jahodo jsou srdíčka. Jahodo a Tigrino je z řady pro mlsné jazýčky. |  | Neznámá trvalka, 12.4.2017 Děkuji, nevím kde se vzala, nekupovala jsem ji. Na podzim ji přesadím, je v pěšince u jahod, vylézá z pod dlažby. |  | Poradte, co nasadit do pruhu k domu, 11.4.2017 To modré vypadá jako lobelka - letnička. |  | Neznámá trvalka, 11.4.2017 To poupě opravdu jako pivoňka vypadá, to bude letos poprvé, co to vykvete. |  | Neznámá trvalka, 11.4.2017  Dobrý den, poradíte, prosím, co mi to roste na kraji záhonu?
Předem děkuji. |  | Zasazení okrasné travy, 1.3.2017 Co je, prosím, ta žlutá uprostřed na obrázku 2? |  |
|  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 14.2.2017 Např. Zahradnictví Na zázvorce nabízí oba. |  | Ohraničení zeleninových záhonů, 10.2.2017 Já měla jakési starodávné tašky a vše se drolí. Letos chci jen udusat a posypat vrstvou písku. Měla by být asi 10cm, aby plevel neprorostl, ale to se mi nechce. Samozřejmě to neřeší hlínu stékající dolů. Ale zase se to dá pak rozrýt. |  | Zasilková zahranictví, 5.2.2017 Lído, děkuji za informaci. :-) |  | Řízky levandule v zimě, 4.2.2017 Tak mi bohužel všechny řízky uschly. |  | Vonné denivky, 30.1.2017 Ta je krásná. |  |
 |
|