Svitavy-celkem není vidět žádného, jen lesklé cestičky po nich. Posypala jsem mezi jahodama vanish. Ve foliovníku, když byl salát, tak tam se pod ním skrývalo klidně i 8-10 hnusáků..Ale že zmizeli mě teda vůůůůbec nevadí MÍLA
Okr. Rokycany, okolo 400mnm, zatím jsem neviděl žádného. Dokonce ani u vlhkých míst zarostlých vegetací, kde jich byly minulý rok okolojdoucími rozšlapány tisíce.
Tak to jsme celkem blizko, Kunštát. Bohužel máme plžů celkem dost u plotu, kam lezou ze sousední naprosto neudrzovane vlhke zahrady. Už jsem začala podél plotu budovat pivní příkop :-) - zakopané krabičky od Ramy naplněné pivem, částečně zakryté prkny, aby do nich nepršelo, za nimi pruh písku. Je mně jasné, že to pomůže jen částečně :-
Svitavy-celkem není vidět žádného, jen lesklé cestičky po nich. Posypala jsem mezi jahodama vanish. Ve foliovníku, když byl salát, tak tam se pod ním skrývalo klidně i 8-10 hnusáků..Ale že zmizeli mě teda vůůůůbec nevadí MÍLA
Pokud by se někomu po nich stýskalo, písněte mi do majlu a za cenu poštovného vám pošlu z ostravska sadbu. Sice to není, co to bývalo loni, kdy jsem jich za hodinu sesbíral přes 300, ale stále mám na rozdávání a co umí udělat s čínským zelím... škoda, že se neživí plevelem