krysy a podobna havet
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 80.193 (?), 2.9.2008 22:00, zobrazeno: 33137x
Mam doma okrasnou zahradu, ale krysy (aspon si myslim, ze oni) mi okusuji, kde co. tuje, veskere stromky a keriky. Nevite, jak se jich dlouhodobe zbavit? Jed je dobry, ale jen na chvili, piskaci odpuzovac pouzit nemuzu, protoze mam na zahrade voliery s papouskama a nejsem si jist, jestli by jim to nevadilo. Prosim, ma te li nekdo dobry zpusob, jak se jich zbavit, sem s nim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 80.193 (?), 2.9.2008 23:59
tak podkani, ja v tom velky rozdil nevidim
|
|
|
|
|
|
|
host - 180.74 (?), 3.9.2008 5:46
Víte, o tom, že to jsou potkani pochybuju, a že krysy, to už vůbec. Soused má na zahradě, jako v podstatě každý na vesnici, naskládané hromady dřeva na topení a v nich (nejspíš) jsou potkani. Vůbec žádný okus čehokoliv ani on, ani my, nemáme. Ale co by to mohlo být, to opravdu netuším. Jsem zvědavá, jestli někdo bude vědět víc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 80.193 (?), 3.9.2008 12:24
problem je v tom, ze pes na tu zahradu nema pristup. Driv se mi to nestavalo, az ted posledni dva roky. Ale je to fakt des.
|
|
|
|
|
|
|
host - 253.39 (?), 12.9.2008 0:21
Hryzec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 223.229 (?), 18.6.2014 11:49
no poznáte to jednoduše, vyzkoušejte pasti a uvidíte, my teda ve stodole krysy měli, takže to, že se u nás vyskytují není pravda. Pravda je, že na ně je potřeba jít chytře.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 6.105 (?), 12.9.2008 10:01
Zkuste chlupy nebo podestýlku od fretek, dá se to domluvit v zooprodejně.Rosypejte to nebo zatlačte do hlíny kde to chodí.U potkanů, hryzců a norniků(u nás norník rudý)obvykle běžné metody selhavají.Jsou drzí a žerou věci co se nedají otrávit(krom potkana).Nejlepší je živý dravec, fretka,hranostaj, kuna.Oni by Vám ale pomohly i od tě papoušků.Jedině to venku ovonět tou podestýlkou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|