Kočka ničí mou práci
|
|
|
|
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář (2064) - 214.234 (?) 22.7.2008 20:17
Paní Danielo, jak ale získáváte zájemce o koťata? My když jdeme u nás po dědině a zadíváme se na něčí kotě, tak hned přispěchá jeho majitel a hned nám kotě nutí, myslím, že u nás není jednoduché koťata udat. Výhoda je v tom, že když potřebujete kotě není problém si ho opatřit.
Manželka by i chtěla kočku, a aby ta měla koťátka, ta roztomilá koťátka, ale já se obávám, že by nám pak zůstala na krku a množila se geometrickou řadou, takže zůstáváme u kocoura. Ještě nedávno jsme měli dva, ale jeden už nebyl pět týdnů doma, takže se obáváme, že už našeho Škapu neuvidíme.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář (2064) - 214.234 (?), 22.7.2008 20:17
Paní Danielo, jak ale získáváte zájemce o koťata? My když jdeme u nás po dědině a zadíváme se na něčí kotě, tak hned přispěchá jeho majitel a hned nám kotě nutí, myslím, že u nás není jednoduché koťata udat. Výhoda je v tom, že když potřebujete kotě není problém si ho opatřit.
Manželka by i chtěla kočku, a aby ta měla koťátka, ta roztomilá koťátka, ale já se obávám, že by nám pak zůstala na krku a množila se geometrickou řadou, takže zůstáváme u kocoura. Ještě nedávno jsme měli dva, ale jeden už nebyl pět týdnů doma, takže se obáváme, že už našeho Škapu neuvidíme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniela. - Diamantový Zahrádkář (1262) - 204.208 (?), 24.7.2008 0:31
Většinou pověsím na plot ceduli a vždycky se někdo najde, kdo má o kotě zájem. U nás na vsi je bohužel velká úmrtnost kočiček, protože stále se ještě najdou lidé, kteří hubí myši jedem (otráveným zrním), místo toho, aby si pořídili kočku. Nám už několik kočiček umřelo, protože sežralo otrávenou myš. Bohužel, také několik kočiček přejelo auto, protože bydlíme blízko silnice. Je to smutné, ale nedokážu proti tomu nic udělat. Zacpala jsem díry pod plotem, aby nelezly na silnici, ale volání přírody se nedá zastavit. Lehce si poradily - jednoduše plot ladně přeskakují. Dávala jsem kočkám bezpečnostní školení a domlouvala jsem jim, ale nic nepomohlo. Každou kočku, která nám umře obrečím. Zdravím - Daniela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|