Jak na krtka
|
|
|
|
host - 188.68 (?) 17.9.2009 13:33
Náhoda, která trvá několik let, se dá považovat za jistotu - doporučuji číst vlákno Krtek - a je to. Na tomto fóru je několikrát zdokumentováno, že pokusy o vyhnání krtka z jeho teritoria nejsou úspěšné - náhodně se stane, že krtek z nějakého důvodu opustí jedno místo, aby se vzápětí objevil na místě jiném a to bez zřejmého vlivu aplikované vypuzovací metody. Pokud chcete mít od zimy do léta zahradu bez jediného krtince, musíte se smířit s tím, že místo pokusů o vyhnání přistoupíte k likvidaci jedinců, kteří obývají Vaši zahradu. Záměrně jsem vynechal podzim, protože to je období, kdy krtek migruje na nová území (zahrada) ze svých původních sídlišť (mimo zahradu) - letos již u nás začali - tomu se nedá zabránit, ale přišlé jedince lze zlikvidovat.
Řešení tedy existuje, jde jen o to ho chtít použít.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 16.190 (?), 17.9.2009 10:36
Zkusit to můžete, je to krásná kytka, udělá Vám radost, ale na krtka neplatí nic.Dělá si co chce. Přečtěte si to na různých vláknech zde a máte počtení na dvě hodiny. Zatím na ně nikdo nevyzrál, pokud ano, byla to podle mne vice náhoda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 188.68 (?), 17.9.2009 13:33
Náhoda, která trvá několik let, se dá považovat za jistotu - doporučuji číst vlákno Krtek - a je to. Na tomto fóru je několikrát zdokumentováno, že pokusy o vyhnání krtka z jeho teritoria nejsou úspěšné - náhodně se stane, že krtek z nějakého důvodu opustí jedno místo, aby se vzápětí objevil na místě jiném a to bez zřejmého vlivu aplikované vypuzovací metody. Pokud chcete mít od zimy do léta zahradu bez jediného krtince, musíte se smířit s tím, že místo pokusů o vyhnání přistoupíte k likvidaci jedinců, kteří obývají Vaši zahradu. Záměrně jsem vynechal podzim, protože to je období, kdy krtek migruje na nová území (zahrada) ze svých původních sídlišť (mimo zahradu) - letos již u nás začali - tomu se nedá zabránit, ale přišlé jedince lze zlikvidovat.
Řešení tedy existuje, jde jen o to ho chtít použít.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 143.205 (?), 18.9.2009 7:34
Dejte pozor. ptrotechnické produkce musí být povolené, jinak se jedná o přestupek a když budete ohrožovat okolí no, nevím nevímmm
|
|
|
|
|
|
|
host - 179.249 (?), 11.4.2012 10:32
Na krtka jsem zkoušel všechno možné, ale jediné co zabralo bylo na hodinu nastartované auto a od výfuku hadice strčená do díry a byl klid :-)
|
|
|
|
|
|
|
host - 210.130 (?), 11.4.2012 11:31
V Německu se prodává samostříl na krtky a hryzce. Funguje na nastřelovací nábojky 9 x 17. Nabitý přístroj se zasune do díry a krtek(hryzec) ho odpálí, když hrne hlínu. Zabije ho tlak plynů vzniklý po iniciaci nábojky – roztrhne mu plíce. U nás jsem to v nabídce nenašel. Akorát je to dost drahé. Máte s tím někdo zkušenost?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|