Ako znicit krtka a hryzca vodneho
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 131.14 (?), 24.8.2009 20:42, zobrazeno: 45910x
znicíte ich tak ze do zeme najlepsie do mokrej ale aj suchej zavediete prud-jedu fazu 22O na par minut rano obed vecer par dni zopakovat a krtko aj hryzec vodny :: STROMKY :: sa prestahuje do suseda je to overene 2-roky nemam krtince a ovocne stromky mi stoja tak vela stastia -RBS,
|
|
|
|
|
|
|
host - 131.14 (?), 24.8.2009 21:21
Tak ja to vyskusam ale radim pozor na bezpecnost -pouzit gumaky
|
|
|
|
|
|
|
host - 148.67 (?), 22.10.2009 18:15
Dobrý den, připojuji se k názoru na hryzce. Už jsem v takové zoufalé situaci, že hodlám zkusit opravdu všecho. To s tím el. proudem mi přijde rozumné, prosím zopakujte mi to ještě jednou a podrobněji, abchom nedostasli 220, tedy pardon 230 i my a jak daleko ten proud zasahuje, jak dlouho tam ten proud pouštět atd. Už jsme zkoušeli i pustit jim tam plyn a zapálit, ale bohužel bezúspěščně, sice byl na zahradě dobrý ohňostroj, ale jinak hryzce to možná jen pobavilo. Moc děkji za JAKOUKOLIV RADU --- děkuji Veselá ves.ma@seznam.cz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 79.117 (?), 12.8.2010 13:00
Proboha nevěřte nesmyslům. Každý průměrný elektrikář vám vysvětlí, proč to nemůže s elektřinou být úspěšné viz heslo krokové napětí. Abych nebyl pouze v teoretické rovině, před 30 léty jako mladý vyučenec jsem to na přání souseda zkoušel. Výsledek pouze vysušená zemina a pár spálených kWh.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 158.146 (?), 28.10.2010 22:28
Granule nevím, ale na krtky platí lichá hodina.Myslel jsem, že je to blbost.Není, mám 6 krtků na kontě.Nejlépe 7 ranní nebo 17 odpol.5min před i po.Rychlá akce s rýčem a je to.Je zajímavé když jsem ho vypustil na golf.hřište krtek se nedokázal zahrabat, jen pobíhal cca 6km/h.W
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|