Agresivni Rehek na zahrade

jofree - (40) - 134.151 (?)
20.6.2020 10:36

ano, zasadni je, ho nenechat vyhnizdit, na to si dam proste velky pozor, jina se stane co ted, cele okoli domu je pokalene

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
jofree - (40) - 134.151 (?), 16.6.2020 11:55, zobrazeno: 1550x

Nekdo se mozna muze divit, avsak ja z tohoto ptaka opravdu silim.

Mame je vsude, nelze mit zadny zahradni nabytek venku, nelze mit nic cisteho, vsechny paraperty, kompletne vsechna zem, stul, boty u dveri vsechno posere, i kdy nechate chvili venku kybl, tak si sedne a vysere se do nej, nechapu to, vsechno je od nej pokaleno. Necham otevrene dvere od auta vysere se na palubovku, je tohle normalni? Uz ne, ze...

Takovy nezmar ptak, jak s nim zatocit?

...

Kazdy rok dokola. Kdyz se snazi na jare hnizdit nekolik paru u nas tak kazdy den likvidujem hnizda, je schopen natahat kazde brzke rano, spoustu neporadku.. a nechat ho vyhnizdit, znamena cire peklo..

Uz na to nemam silu, abych byl otrokem a neustale uklizel po tom ptakovi.

Mozna to nekomu prijde zvlastni, ale mit hovno i v kave, ktera zustala 10 minut bez dohledu je uz fakt dost..  

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6619) - 9.144 (?), 16.6.2020 19:39

Nějak likvidovat rehka by byla asi škoda. Já s ním mám dobrou zkušenost, když tu hnízdili dva, neměl jsem problém s běláskem na zelí, vysbírali všechno. Omezit by se asi dal snížením možností hnízdění. Anebo přítomností kočky.

host - 46.59 (?), 16.6.2020 22:31

Já mám rehků plnou zahradu, domácí i zahradní. Jsou to čistě hmyzožravci, takže spořádají kila hmyzáků. Narozdíl od kosů mi nežerou třešně, borůvky, ale i to je příroda. Lze jít cestou, kterou razí kolega - zahradu vybetonovat vydláždit a ptáci se stáhnou k sousedůmcheeky

Daník

jofree - (40) - 158.118 (?), 16.6.2020 23:23

... to ne.. nic betonovat nebudeme.. :-) jen chcem omezit jejich pohyb kolem nas, obtezuje to opravdu...

jofree - (40) - 134.151 (?), 20.6.2020 10:36

ano, zasadni je, ho nenechat vyhnizdit, na to si dam proste velky pozor, jina se stane co ted, cele okoli domu je pokalene

Kudibal - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (140) - 184.50 (?), 20.6.2020 13:38
Je to zvláštní. Měli jsme tu nedávno rehky s mladými. Už vyletěli. Byli čistotní. Staří vůbec nenechávali stopy a od mladých hovínka odnášeli pryč z hnízda. Až když byli mladí hodně velcí, už nestačili odnášet a bylo naděláno i dole pod hnízdem. Dali jsme tam igelit. Ale jinde okolo nic špatného neudělali. Loni bylo to samé. Váš rehek je nějaký postižený.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz