Pestovanie zeleniny sa vyplatí, pretože viete, čo dáte do žalúdka.
V supermarketoch predávajú len chémiu, tam stravu nepredávajú. Ja pestujem skleníkovú zeleninu pre seba a plus predávam priateľom, ceny mám 5x vyššie než Tesco, lebo náklady na teplo a svetlo sú vysoké. Ale tých pár mojich "zákazníkov" to všetko kúpia.
Ak chcete byť zdraví, pestujte si doma, všetko sa dá, len treba chcieť. Ak ste leniví, musíte zaplatiť alebo jesť jedy z Tesca.
PS: Napr. hlávkový šalát z Talianska obsahuje 13 chem. postrekov! Rajčata oberú zelené, namočia do "SAVO" a skladujú 3 až 5 mesiacov. Pred distribúciou ich len ofúknu etylénom a namočia do leštidlana báze téru.
Jesť zeleninu je maximálne zdravé, ale importovanú jedia len hlupáci.