Automatické otvírání oken skleníku
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 216.109 (?), 1.4.2021 14:52
Jsem průměrně inteligentní - na tom obrázku je nefunkční hovadina. Kapalina ti maximálně "vyrve ucpávku"!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 199.110 (?), 12.4.2008 14:50
Dobry den, asi pred 6 ti lety jsem chtel udelat automaticke vetrani skleniku.Pouzil jsem tlumic ze skody felicia ten jsem uplne vykuchal a ponechal jen pistnici bez pistu (tenka leskla tycka co vystupuje z tlumice ven) zdvih byl cca 4cm po ohrati sluncem ve skleniku.Olej tam byl puvodni tlumicovy.Protoze byl zdvih maly a chtel jsem tlumic umistnit na sikminu okna aby nezavazel tak jsem navrhl a vyrobil maketu pakoveho mechanizmu pomoci nastrihanych prouzku papiru a hrebicky jsem pouzil jako cepy.toto vsechno jsem mel odskousene "na stole" ale nikdy jsem to nezrealizoval.Protoze jsem se odstehoval a mam vlastni zahardu konecne:-) tak to chci dokoncit ale se zmenou pouziteho oleje.Chci tam dat rostlinny olej co vy na to?Nesezere mi to predcasne tesneni?
|
|
|
|
|
|
|
host - 70.254 (?), 28.4.2008 8:46
Mám asi 10 let sklenik koupený v Zem. družstvu ve vých.Čechách asi za 10000Kč. Jsou u něho otvírače z Hydrauliky Benešov s náplní lihu s olejem, fungují bezvadně, výklop.okna jsou asi 70x45 cm.Vpodstatě je to uzavřená trubka s pistem utěsněním gum. manžetou, něco jako gufero.
|
|
|
|
|
|
|
host - 120.25 (?), 6.11.2016 18:43
Koupil jsem se sklenik email automatické otevirace oken Brano.Minimalne šest let někde ležely, náplň líh a nějaký olej. Přemýšlím co tam nábytek spolu s lidem. Někde jsem četl že tam dávají i jar. Je tam sdělovací hadice na regulaci tlaku v pístu. Pod O-krouzkem je drážka, tam se asi odvzdusnuje.Ma někdo stejné otevirace?Lejes se tam ten líh podchlazeny nebo při normální teplotě? Díky.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 194.123 (?), 22.10.2008 8:12
preco to tak kombinujes, daj ten tlmic blizsie k pantom
|
|
|
|
|
|
|
host - 159.231 (?), 20.1.2012 16:54
Slyšel jsem, že se k použitému oleji má přidat, vzhledem k lepší roztažnosti trochu lihu. Nevěděl by někdo jaký podíl lihu by v náplni otvírače měl být?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|