|
Příspěvky uživatele - 106.184
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
olej do tlumičů, 31.3.2008 a jaká je roztažnost tohoto oleje na webu se sice hovoří o oleji a jeho nej, ale to je tak vše, přímo výrobce těchto tlumiču psal že nejlepe je užít parafínový olej. |  | Automatické otvírání oken skleníku, 31.3.2008 To nevím, jestli to vyteče nebo ne, ale ve skleníku je to už několik let a funguje to bez udržby. Zahrada byla koupena minuly rok a 4 roky na ni nikdo nehrabnul ani prstem jeden tlumič drží a druhý jsem opravil tak uvidíme jak bude fungovat, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Automatické otvírání oken skleníku, 31.3.2008 ja tam žádné ucpávky nemám! jen zarážku pro pružinu ono tam vznikne takový tlak že ten píst to doslova vypudí. |  | Automatické otvírání oken skleníku, 31.3.2008  Tady je obrázek. |  | Automatické otvírání oken skleníku, 31.3.2008 Použijte tlumič který se dá bez problému rozmontovat a není příliš velký ja použil průměr 30mm a dlouhy 250mm, ten jsem následně vykuchal a ponechal jen zpětnou pružinu která tlačí píst dovnitř.Dále stačí jen vše pořadně utěsnit a jako náplň použít... celý příspěvek > |  | olej do tlumičů, 31.3.2008 Použil jsem obyčejný lampový olej a mohu jen doporučit!! S tím líhem se mi to nejevilo jako příliš šťastné a hydraulický olej se neroztahoval dle mých představ. |  |
 |
|
|
|