Příspěvky uživatele - 106.184

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
olej do tlumičů, 31.3.2008
a jaká je roztažnost tohoto oleje na webu se sice hovoří o oleji a jeho nej, ale to je tak vše, přímo výrobce těchto tlumiču psal že nejlepe je užít parafínový olej.
Automatické otvírání oken skleníku, 31.3.2008
To nevím, jestli to vyteče nebo ne, ale ve skleníku je to už několik let a funguje to bez udržby. Zahrada byla koupena minuly rok a 4 roky na ni nikdo nehrabnul ani prstem jeden tlumič drží a druhý jsem opravil tak uvidíme jak bude fungovat, ale... celý příspěvek >
ja tam žádné ucpávky nemám! jen zarážku pro pružinu ono tam vznikne takový tlak že ten píst to doslova vypudí.
Automatické otvírání oken skleníku, 31.3.2008 Obsahuje fotku
Tady je obrázek.
Použijte tlumič který se dá bez problému rozmontovat a není příliš velký ja použil průměr 30mm a dlouhy 250mm, ten jsem následně vykuchal a ponechal jen zpětnou pružinu která tlačí píst dovnitř.Dále stačí jen vše pořadně utěsnit a jako náplň použít... celý příspěvek >
olej do tlumičů, 31.3.2008
Použil jsem obyčejný lampový olej a mohu jen doporučit!! S tím líhem se mi to nejevilo jako příliš šťastné a hydraulický olej se neroztahoval dle mých představ.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika