dobrý den, chtěl bych připojit moji zkušenost s chladičem. Koupil sem si 10l plastový kanystr, odřízl vršek. Dovnitř jsem smotal 5m Cu trubky, vnější průměr tuším 12mm, do jednoho konce trubky je přívod ze sudu, z druhého do výčepního kohoutu, který sem přidělal přímo na kanystr. Nakonec sem si z 3cm polystyrenu udělal krabici i s výkem, která těsně přiléhá na kanystr, a zajišťuje izolaci. Naprostou většinu zařízení jsem nakoupil v obchodě pivní maják, podle mě se vyplatí si koupit i spojky a hadice originální, je zo sice kapku dražší, ale drží to spolehlivě. Ještě k výčepnímu kohoutu, původně jsem měl v úmyslu dát na výčep vodovodní kohout, ale když jsem našel výčepní kohout za 600, i s kompenzátorem, rozhodl jsem se investovat a nelituji, přidá to jak na celkovým dojmu za chladiče, tak i kvalitě piva... polystyrenovou bednu sem nakonec omotal černo-modrou izolačkou a musím říct že to vypadá celkem dobře. Co se chlazení týče, pokud je čerstvá flaška, tak mužu točit piva celkem rychle za sebou, a půllitry se hezky orosí, takže naprostá spokojenost... zikkill@email.cz