je pravda, že ji má uvedenoup. Žlebčík. ale jako Starkl - Čáslav.jinde jsem ji pod tím jménem nenašla... ani na HMF...
Dobrý den, má někdo zkušenosti z řůži EMILIA MARIA, majjí ve Starklu. Děkuji Bea
Objednala jsem ji na podzim, přišla v pořádku, silná rostlina i kořeny a tváří se, že přežila zimu a bude rašit, uvidíme. :-)
Aha, tak to ji máte krátce..Já jsem si ji už objednala, zasadím ji na jaře a uvidíme..Můžeme si psát poznatky co a jak..Dejte vědět jak roste..Bea
Mně přišla od Starkla asi před 3 týdny, krásná, silná a už raší.
jo - ono to bude dobře růst. S.-- mívá dobré sazenice.. spíše mně zajímá ten název - nemůžu růži toho jména nikde najít. to je taky specialní tah od S..růže J.Bohdalová už má předtím taky jiné jméno..
Ona to je Emilia Maria, ne Emila. Ale je pravda, že bůhví, jak se to jmenuje původně.
Ano EMILIA, to byl překlep..Hledala jsem, našla jesem jen toto.., jen stručný popis
Já ji mám od minulého jara, byla nádherná, hodně kvetla a jako jediná nechytla padlí. Jsem s ní moc spokojená. Mám ji taky od Starkla.
Na Krásnych ružích ji paní Lili určila (s vysokou pravděpodobností) jako "La Rose de Molinard". Šlechtitel Delbard.
Pod tímto názvem je k dohledání na HMF.
Květa