Bohužel, neznám aktuální situaci na Vašem keři, proto se mi nyní obtížně radí. Pokud byste ale opět vylomil nově vyrůstající výhony z bazálních pupenů, obávám se, zda adventivní (záložní) pupeny budou plodné. S tím nemám zkušenost, neboť takto jsem dosud neexperimentoval. Myslím si ale, že pravděpodobně plodné nebudou.
Existuje ale jiný způsob, jak dosáhnout v příštím roce plodnosti: Vyberte z nově rašících sekundárních výhonů ten nejvitálnější a nejlépe postavený. Z něho lze vychovat nový plodný letorost pro budoucí tažeň. Tento vybraný výhon nyní podpořte v intenzivním růstu zaštípnutím původního (primárního) letorostu a rovněž i zaštípnutím (nikoli vylomením) všech ostatních sekundárních výhonů. Tento Vámi vybraný výhon udržujte trvale v růstu a potlačujte růst ostatních neperspektivních výhonů. Vzhledem k příznivému současnému datu - počátek července, máte velkou naději, hraničící s jistotou, že nově zapěstovaný výhon dostatečně vyroste a vyzraje tak, abyste na něm získal potřebných 6÷8 plodných oček.
Doufám, že to, co jsem zde stručně popsal bude srozumitelné...