Georg Black - Stříbrný Zahrádkář (331) - 38.186 (?) 15.5.2013 14:00
Osobně jsem toho nepotřoboval moc, tak jsem vzal klasickou stavebníci na ploty plus vzpěry na kraje a celý jsem to dal do vrutů, ale o těch začínám pochybovat jako o bezchybném řešení.
Jeste k dratence. Jake pouzivate tyce, aby to trochu vypadalo a moc to nestalo. Treba to na konec taky tak udelam... Napadaji me chmelnicni sloupy, ale ty jsou zbytecne silne a na druhou stranu betonove sloupky nebo roury z leseni nevypadaji nic moc (beton je navic tezky pro manipulaci a na zahrade by se moc nevyjimal). Dekuji
Georg Black - Stříbrný Zahrádkář (331) - 38.186 (?),15.5.2013 14:00
Osobně jsem toho nepotřoboval moc, tak jsem vzal klasickou stavebníci na ploty plus vzpěry na kraje a celý jsem to dal do vrutů, ale o těch začínám pochybovat jako o bezchybném řešení.
Ja som práve tento týždeň riešil rovnaký problém s lacnými tyčkami, dopadlo to tak že som na píle kúpil 2 metre dlhé latky 5*3 cm, ktoré ešte na cinkuláriku rozpílim poddĺžne na polovicu. Za 125 kusov som platil 50 eur, čiže podľa aktuálneho kurzu 1253 CZK. Teda cca 5 korún za kus, keďže mi z toho vyjde po rozpílení 250 kusov.