Dobrý den. Hledala jsem Váš dřívější příspěvek - réva Amurka, nemohu ho najít. Nevíte, přibližně, kde ho hledat. Ve vyhledávači se zobrazil pouze posl. přísp., kde Amurku jen zmiňujete. Děkuji. Jana
Mraz koncom minuleho tyzdna znicil revu... komplet, nezostal ani listok zeleny :-( Celkom 200 korenov... Solaris aj Hibernal 3 rocny so zapestovanymi kmienikmi a aj novu tohtorocnu vysadbu Cabernet Cortis a Laurot. Miesto Malacky, teplota - 5. Viete mi poradit, co s tym urobit, ako tomu pomoct? Alebo sa mam len prizerat ako si s tym priroda poradi sama? dakujem. Juraj
Mě se to stalo loni i letos, nemám tolik hlav jako Vy, ale dle loňských zkušeností réva rychle obrazí. Po pátečním mrazu je již vidět, že začíná tlačit očka, takže nechal bych to na přírodě, ona si s tím poradí.
Jak už napsal host před mnout, réva skutečně obrazí. Je vhodné pěstovat odrůdy, které znovu obrazí i s novou násadou poupat - i když většinou už ne tak bohatou. - Vyjímkou je odrůda Amurka, o které jsem tady už psal.
Dobrý den. Hledala jsem Váš dřívější příspěvek - réva Amurka, nemohu ho najít. Nevíte, přibližně, kde ho hledat. Ve vyhledávači se zobrazil pouze posl. přísp., kde Amurku jen zmiňujete. Děkuji. Jana