Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 191.35 (?), 16.4.2010 21:56
Dobrý večer, v Hradci Králové celý den fičelo, ale večer se vítr uklidnil, tak jsem stříkal jádroviny /jabloně a hrušně/ ve fázi zeleného poupěte proti padlí a strupovitosti přípravkem DISCUS a proti merám a mšicím přípravkem KARATE ZEON. Taky jsem ošetřil angrešt proti padlí přípravkem DISCUS. VK
|
|
|
|
|
|
|
host - 18.94 (?), 18.4.2010 7:05
Tak se k vám už taky připojím - včera sazena mrkev a ředkvičky. Také jsem stříkal angrešty proti padlím.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 18.94 (?), 19.4.2010 7:29
Tak jsem včera jenom hrabal mech a sbíral jehnědy. To je příšerné, kolik jich letos je. Vítr jenom trochu zafouká a už jsou všude.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 147.173 (?), 19.4.2010 14:28
Jak je chytáte?Pan Václav Větvička radil slupky z jablek a slupky z brambor pod kýbl.
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.248 (?), 19.4.2010 19:26
Prosím, poradí mě někdo, jaký postřik a kdy mám použít na ovocné stromy. Z literatury jsme z toho jeleni. Postřiky jsme nedělali, protože v tom množství postřiků se nevyznáme. Já vím, chcete vědět co a proč stříkat. Květy jabloní nám vždycky vyžere nějaká bílá housenka. Jablíčka jsou potom malá a opadají, nebo jsou červivé. A po jabloních a hrušních lezou mravenci. Dá se stříkat jedním sajrajtem? Děkuji za odpověď.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|