také já se už nemůžu dočkat jara a tak jsem celý den už pracovala na zahradě. U nás v Beskydech bylo celý den 10 stupňů a sluníčko, takže všude plno bláta. Dala jsem ven na zídku u domu pelargonie zonale, které mi už kvetou, aby si užily trochu sluníčka a také mladé řízky pelargonií pnoucích. Venku jsem rozhrabovala krtince, sbírala suché větve, které popadaly při silném větru na zem a začala jsem stříhat vysoké trávy, protože jich mám hodně a na jaře všehno nestíhám. Ikdyž se píše, že se mají stříhat na jaře, nevadí jim ani ostříhání dříve. Také jsem stříhala nízký bambus, který se mi příliš rozrostl. No a doma jsem vysela do kelímku semena begonií a dala jsem je na ústřední topení, aby měla spodní teplo. Jsem zvědavá, jestli vyklíčí aspoň jedno semínko z 20. Moc tomu nevěřím, ale všechno chci vyzkoušet. No a když sluníčko začne zapadat, jdu domů a koukám na diskusní forum a snažím se získat informace o zahradě. Jsem vděčná každé nové radě a zkušenosti, kterou tam milovníci zahrady napíšou. Takže prosím pište co nového se chystáte vysévat, co se vám v loňském roce podařilo vypěstovat a posílejte fotečky, ať se můžem pokochat taky a získat tak další inspiraci. Aspoň tak si krátím čekání na jaro. Veruna