Čím krmíte?

host - 175.31 (?)
26.3.2010 20:41

Vitamíny si tělo vyrobit neumí!!!

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 48.211 (?), 15.11.2009 21:54

Ahoj, také zdravím všechny. Co se granulí týče, tak jsem zkusila snad úplně všechno, ale teď jsem zůstala u značky Chicopee. Tato značka vyhrála Německý test v kategorii prémiová krmiva a našemu ohařisku nejvíc chutnají rybí. Má po nich krásnou srst, malá hovínka :-) a prostě jsem srovnatelně spokojená jako třeba s nesrovnatelně drahou Pro Plankou.

host - 147.34 (?), 7.12.2009 9:12

hafanům zdar, my krmíme labíka, fenku,K9 a jsme spokojeni, najeli jsme na levné krmivo z marketů, jedla to v pohodě, ale srst neměla tak pěknou a hodně lupů, tak jsem najel zpět na K9,uvažuji o mixu, že bych přidával levnější, ale má to cenu?prý ty levné mají v sobě dost soli, proto psům chutnají, jinak samý šrot.Přidávám sem, tam sardinky, to miluje, ale málo, když dám hodně, má řídké hovínko a proběhne ji to.Takhle můžete dochucovat granule, když je pes nechce, viz výše... Jaké máte názory na levné krmení??

host - 145.151 (?), 11.12.2009 14:55

Levné krmení např ze supermaketů jsem nezkoušel, mám NO trvale venku a krmím Nutricanem, předtím Britem, osobně si myslím že jsou kvalitní a psum celkem chtnají.V zimě je namáčím do vývaru aby měla teplé na zahřátí.Já bych levné krmivo koupil možná tak jako doplněk aby něco v misce pes měl ale to je asi lepší opravdu připlatit a koupit něco lepšího.David.

host - 173.41 (?), 21.12.2009 6:08

Já si osobně myslím, že psovi samozdřejmě chutná víc maso než granule, ať jsou ze supermarketu nebo superprémiové.Krmetní granulemi je pro páníčky ale pohodlnější, krmím osobně Royal Canin a moje fenka je v dobré výživné kondici, ale jakmile jí dám masíčko, tak granule odmítá a 3 dny čeká, co jí dám do misky! Granule jsou sice plné vitamínů a stopových prvků, ale říkejte to psovi... Maso je maso.

Hráběnka - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (391) - 222.238 (?), 3.1.2010 12:44

Naše sedmiletá kříženka polkne cokoliv. Spí v předsíni, v létě taky někdy na půdě ve slámě, jak se jí zachce. Je zdravá, srst má krásně hustou. Dostává 2x denně menší rovnou sběračku těch nejobyčejnějších granulí a čerstvou vodu. Na zahradě si sama louská vlašáky, má ráda třešně přímo ze spodních větví, chleba, vařené brambory, kousek banánu, jablko od pusy, umyje zbytky z hrnce. Když je sama doma, nic si nevezme, i když je potrava volně na stole.            Jednou si posloužila na dvoře - nestihli jsme včas pověsit čerstvého zajíce ke stažení a za chvíli jsme našli kompletní předek i s celou kůží. Jen kýty chyběly. Hledala jsem spásu v kuchařce (co s těmi žebry, že), ale všechny recepty začínaly "vezmi dvě zaječí kýty"...

host - 147.34 (?), 3.1.2010 21:30

náš labík ma plno lupů, nevíte co je nej?

host - 184.88 (?), 23.3.2010 8:34

Ahoj, slyšela jsem, že jsou granule RC stříkány tukem a proto psům tolik chutnají, ale asi nic moc zdravého že? Kombinuji granule Calibra s vývarem a sem tam psovi uvařím vepřové nožičky. Papá dobře, ale jakmile jsou granule suché tak to není takový fičák. A kde nakupujete?

host - 175.31 (?), 25.3.2010 21:57

Náš pes dostává k obědu kuřecí maso a speciální granule dental a skin. Veterinářka ho zatím chválila a ptala se čím ho krmím. Námitky zatím nebyly a pes je celkem zdravý. Vzhledem k tomu že granule neobsahují čerstvé vitamíny je vhodné doplnit stravu čerstvým ovocem (např. jablíčko) nebo zeleninou (mrkev).

Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2064) - 153.130 (?), 26.3.2010 8:14

A co to je takový čerstvý vitamín? A víte, že třeba takový vitamín C pes v potravě nepotřebuje, protože si umí sám vyrobit?

host - 175.31 (?), 26.3.2010 20:41

Vitamíny si tělo vyrobit neumí!!!

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:21
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:06
Jak je to s kvalitou Red Einhell?7:45
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty