|
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 19.4.2013 Tak tak. |
 |
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 18.4.2013 Vloni na jaře jsem zasadil Zlatý fík a v srpnu byl olezlej až hrůza. Tak jsem ostříhal a teď jsem začal Discusovou kůru. Doufám, že zabere. Moc se na ty skvělé plody těším. |
 |
|
 |
Kde koupit kuřice, 27.3.2013 Díky moc |
 |
Stavba udírny, 23.3.2013 Najde se tady někdo, kdo má zkušenosti s uzením habrovým dřevem?
Díky Mirek |
 |
Kde koupit kuřice, 20.3.2013 Přímo z brna |
 |
Kde koupit kuřice, 17.3.2013 Dobrý den,
nevíte někdo, kde se v Brně nebo okolí dají sehnat kuřice? |
 |
Výroba výsevních proužků, 14.1.2013 Klovatinu nemám, myslíte, že Duvilaxem by to šlo? Ve vlhku by se to mohlo rozpustit, ne? |
 |
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 14.1.2013 Myslím, že zahrádkaření není o tom, jestli se to vyplatí finančně nebo ne. Ale určitě se to vyplatí pro člověka po tělesné i duševní stránce. Když přijdu po práci na zahradu, uvařím si kafe, natáhnu si nohy a poslouchám ptáky. To je v dnešní době... celý příspěvek > |
 |
Komposter na zahradu cca 1500m2, 30.12.2012 Zkušenost nemám, ale určitě by se to dalo udělat třeba z prken ze starých palet. A náklady jsou určitě nesrovnatelné. |
 |
Kolik utrácíte za semínka?, 30.12.2012 Snažím se dostat do pětistovky, ale většinou to nevyjde. Tak jsem si letos začal semínka sušit. Uvidíme, jak to dopadne. Letos zkouším i F1. Teď jsem dal od každého druhu 3 kousky do substrátu a čekám, jestli to poleze. |
 |
|
 |
Papriky gigant Meika, 29.12.2012 Hnojil jsem jen granulovanými slepičáky. Tu hnilobu měla jenom paprika theos a z rajčat green zebra. Že bych to přehnojil? |
 |
Papriky gigant Meika, 29.12.2012 Pěstuji papriky jen venku (Brno). Letos jsem zkoušel veliký Theos a některé plody měly i více než 300 gramů. Zalévány byly poctivě každý den. Jediný problém byly hnědé hnilobné fleky, asi málo vápníku. Jinak papriky pěstuju venku už 4 roky a vždycky... celý příspěvek > |
 |
Pěstování rajčat 2013, 27.12.2012 Co se týče Green Zebra a Perun, musí dát mičurincovi za pravdu. Ildi oproti Perunu je dobrůtka a vypadá taky pěkně. |
 |
Nevítaný návštěvník/ce, 10.12.2012 Warfarin ředí krev, při předávkování tvor umírá na vnitřní krvácení. Kočka by jich musela sníst snad 50 v celkem krátké době.
|
 |
Uzení domácích klobás, 28.11.2012 Klobásy jsem dělal v sobotu poprvé. 6 hodin na 60 stupňů a 1 hodinu na 70 stupňů a výsledek byl ecxelentní (dle názoru několika mlsných jazýčků). |
 |