Příspěvky uživatele - walter.

Předpěstování košťálovin, 10.2.2025 Obsahuje fotku
Další sezóna začíná. Včera výsev, raných odrůd květáku, zelí, kapusty aModrých kedlubnů do truhlíku za okno, dnes taktéž výsev raného hlávkového salátu.
Kadeřavost broskvoní 2025, 9.2.2025
To chce klid a nohy v teple. Na postřik zatím nepomýšlím. Dobu kvetení a taky posřiku před ním, letos odhaduji asi o 2 týdny později, než minulý rok.
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 8.2.2025
Naprostý souhlas s tím, co jste napsal a jak to vidíte. Kéž by to tak viděli všichni. Walter
Rajčata 2025, 8.2.2025 Obsahuje fotku
Semínka F1 už došla, mám jen F2. Taky těch rajčátek, velikost do 2cm, bylo spousta a rodina je včas neotrhala, když se nechala přezrát, praskala a rychle hnila a já to pak musel uklízet. A taky tahle odrůda není odolná černi rajčatové. Ale párkrát... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 7.2.2025 Obsahuje fotku
Při pohledu na ten nádherný vijan pana Zdenka jsem zavzpomínal na dobu před 12 lety, kdy jsem si přivezl semínka Supersweet 100 a zkusil tyhle cherry rajčátka napěstovat ve skleníku. Nikdy předtím jsem u mě takovou úrodu neměl. Vijany byly dlouhé... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 7.2.2025
Ale kdepak plůdky, vždyť jsem ho až doteď otužoval v 13° u okna bez přisvětlování. Ale udělalo 2 zálistky, které jsem dnes odlomil a zasadil do země. A zkusím ho dát trochu do tepla, den už je přeci trochu delší. Gratuluju k nádherným rajčatům.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 7.2.2025 Obsahuje fotku
Rostlina Crimson Crush narostlá ze zakořeněného zálistku odebraného v říjnu z venkovního plodícího rajčete.
Očkování / roubování broskvoní, 2.2.2025 Obsahuje fotku
První kvítky z oček broskvoní v květináči
Admirál 🍎, 2.2.2025
tak to je dobré vědět, hned ho letos taky naroubuju v 650mnm
Ledový salát, 1.2.2025
No to bych si dal, než bych tu hlávku natrhal. Nakrájel jsem ho normálně nožem a snědl dřív, než jsem nějakou ztrátu barvy zaznamenal. Neberte to jako nesouhlas s vaší radou, ale já už jsem starej pes a novým kouskům se těžko učím.
Ledový salát, 1.2.2025 Obsahuje fotku
Dnes mi moje paní koupila ledový salát ze Španělska.Opravdu veliká hlávka, mnohem větší, než uvádějí na etiketě. Ta hlávka mi vyjde na dvě mísy.
Elektrická řetězová pila uvolňování řetězu, 31.1.2025
tak buď se povoluje napínací šroub řetězu nebo není řetěz dostatečně mazaný, zahřívá se a protahuje nebo je tupý a opět se zahřívá a protahuje.
Rajčata 2025, 31.1.2025
vysavač se samozřejmě nehodí jen na molice, ale i na další obtěžující hmyz, s úspěchem jsem ho loni použil i na octomilky doma nebo komáry.
Rajčata 2025, 30.1.2025
Zeminu ze skleníku taky používám, třeba na výsadbu pokojovek. Ovšem sbírám jen tu, která přes zimu proschne na prach. Tu pak překátruju přes přepravku a uložím do soudku, kde zůstane v suchu až do použití během sezóny. Jinak když okřídlené molice... celý příspěvek >
Muškáty skudce, 29.1.2025
Těžké rozpoznat škůdce z takové fotky. To, co máte asi na mysli, vypadá spíš jako trus nějakého živočicha. Případné napadení savým škůdcem by se projevilo napřed na spodních stranách listů. Pár děr v listech teď přes zimu bych neřešil. Důležité je,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika