Příspěvky uživatele - walter.

Královna Viktorie, 30.8.2024 Obsahuje fotku
poslední plody Královny Viktorie. Walter
Rajčata 2024, 23.8.2024 Obsahuje fotku
první pořádná sklizeň z odrůdy Rose Crush F1 vysazené ven 9. června. Prodejci uvádějí váhu plodů 200-250g a na tuto velikost jsem byl připravený. Ovšem nejméně polovina plodů má přes 350g, největší až přes půl kila. Za mě velmi chutný a velký... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 22.8.2024
U vás skořápky pomohly. Je dobře, že už problémy se suchou hnilobou nemáte. Gratuluji. Ale všichni nemají stejné podmínky pro pěstování, jako vy. Ale kdo z ostatních problém se suchou hnilobou má, múže zkusit totéž, co vy.
Rajčata 2024, 22.8.2024
36.120: Já jsem nedal do výsadbové jámy žádné nadrcené skořápky a se suchou hnilobou na biftecích taky nemám problém. Hrst nadrcených skořápek nic nevyřeší.
Rajčata 2024, 19.8.2024 Obsahuje fotku
Jak už jsem psal o Černi rajčatové na Rose Crush ve skleníku, včerejší foto vlevo je Crimson Crush, vpravo Rose Crush. Do skleníku jsem je dal především proto, aby co nejdříve zakořenily a vytvořily zálistky-řízky, z kterých jsem pak namnožil další... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 18.8.2024
Máte pravdu že moje vyjádření si lze vysvětlit tak, že Crimson Crush považuji za biftek. Ach ten češtin! Jinak ale příspěvek je především o rezistentním bifteku Rose Crush a Crimson Crush je zmíněn jen okrajově. Walter
Rajčata 2024, 17.8.2024 Obsahuje fotku
dnes jsem opět objevil na listech rajčete v skleníku žír housenek. Tentokrát se mi podařilo housenky i nafotit, na části listu jsou 4 housenky. Walter
Rajčata 2024, 15.8.2024 Obsahuje fotku
Milane, s tou Alternarií to je nemilé, ale příští sezóna bude určitě lepší, uvidíš.🙂Já jsem zas vkládal velkou naději do Rose Crush a vychází mi vedle Crimson Crush jako nejlepší biftekový rezistent, ale pouze na ven. První plody utržené... celý příspěvek >
Královna Viktorie, 13.8.2024 Obsahuje fotku
I Královna Viktorie letos dozrála dříve. Po 2 letech neúrody a válčení s moniliovou spálou letos úroda nadprůměrná.
Éurobenzin a krovinorez, 9.8.2024
já nechci s nikým polemizovat o jeho zkušenostech s benzínem, ale je třeba si uvědomit, že problémy s benzínem s příměsemi můžou být jiné při roční spotřebě 10 litrů nebo 2 litry. Mně taky zůstane po zimě nějaký benzín, ten pak přecedím přes síto a... celý příspěvek >
Rajčata Brutus, 24.7.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den, Brutus je biftekové rajče s velkými plody a právě plody biftekových rajčat nejvíce trpí suchou hnilobou některých plodů(rajče začne odspodu hnít),zejména pak při pěstování v skleníku, či foliovníku.Nasazení 3-4 plodů na vijanu je u této... celý příspěvek >
Fíky, 24.7.2024
to samozřejmě má logiku, když vám fíky nechutnají.
Fíky, 24.7.2024
Tak samozřejmě se každý pěstitel musí rozhodnout svobodně sám, co bude chtít pěstovat a o čem je přesvědčený, že mu to bude pěkně růst a plodit. Mně nijak nebude vadit, když právě vy nebo někdo jiný, nebudete fíky pěstovat. Ale ani já bych si býval... celý příspěvek >
Hanka, 23.7.2024
Mantet bohužel nemám, ale mám rezistentní letňák Allegro, ten teď sklízím. Walter
Fíky, 23.7.2024 Obsahuje fotku
Vzhledem k tomu, že od neděle začínáme postupně sklízet první dozrálé fíky 1. úrody, tzv. breby, dovolím si na fotkách předvést neskutečně enormní růst našeho fíkového keře, který jsem vysadil do volné půdy v chráněné poloze před 4 roky. Bohužel... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika