|
Příspěvky uživatele - 208.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
První preventivní postřik proti PB, 27.5.2022 Raději se hodlám připravit, kdy zahajujete první postřik?
Říkám si, že to raději stříknu dopředu, než abych později brečel.
Díky |  | Broskve 2022, 27.5.2022 I když od věci, souhlasím s panem W. Fotka celého stromu sice může říct něco o způsobu pěstování ale detail tam vidět není. Když bysme se v tom chtěli šťourat, tak fotky jsou nejspíš pořízené letos, systém z nich odmazává exif informace, takže se to... celý příspěvek > |  |
|  | Zničený trávník, ježatka kuří noha?, 26.5.2022 Nejsem žádný trávnikář, ale nepřipadá mi, že by tam rostlo něco, co nemá. Jen podle fotky by to asi chtělo nabrousit nůž v sekačce, ta tráva má roztřepené konce. Pokud máte vertikutátor, tak bych trávník projela, aby ta suchá stébla zmizla, nebo... celý příspěvek > |  | Broskve 2022, 26.5.2022  letošní úroda bude skvělá. Na mé minizahrádce všechny víceleté stromky budou mít, to jsou 4 Redhaveny, 1 Earliglo, 1Cresthaven, 2 FMIII a 4 Springcresty. Po 3 letech se konečně dočkám i meruněk. |  | Rajčata 2022 I, 26.5.2022 Stupické mě v žádném směru netáhne. Před 50 lety ho několikrát vysadil táta a posléze ho přestal pěstovat, hlavně pro jeho nižší výnosnost. Já jsem ho před několika lety zkusil znovu a neoslnila mě ani jeho chuť. Proto jsem ho "zavrhl". Ale jak už... celý příspěvek > |  | Napadený turkestánský brest, 26.5.2022  Zjistil jsem taky neco podobneho na listech u meho ziveho plotu. Viz fotky |  | Meruňky 2022, 26.5.2022  Značně prořídlý Pinkcot by letos mohl dozrát v druhé půlce června. Sám sobě se ale divím, že jsem ho ještě nevykopal.
Marek. |  | "Nemocná" aloe, 26.5.2022 Moc děkuji.
Postiženo je více listů, takže řezat nebudu a snížím zálivku.
D |  | Meruňky 2022, 26.5.2022 Takový Goldrich se úspěšně probírá sám. Několik desítek plodů už spadlo. Kdyby dvě řetiny spadly a třetina zůstala, nic by se nestalo. To asi neklapne. Zajímalo by mě, jak to bude letos s dozráváním. Vegetace byla díky chladnému dubnu údajně o 14 dnů... celý příspěvek > |  | Švestky 2022, 26.5.2022 uvidím budúci rok, čo urobí ale Herman je moja obľúbená, lebo v "himalájach" dozrieva prvá okolo 15.8., bola kupovaná na poľskom podpníku alycza a zo vsetkych sliviek ktore mam, tak najlepsie rastla, krasne prirastky. nastastie zase ine slivky... celý příspěvek > |  |
|  | Broskve 2022, 26.5.2022  A co vaše broskve? Krásný, zdravý, zelený porost s nějakými těmi plody? Radost pohledět? |  | Švestky 2022, 26.5.2022  slivka Herman tento rok nezakvitla. mlady stromcek, 3x tento rok mal kvitnut a nic. ostatne slivky zakvitli bohato. stalo sa to niekomu pri tejto odrode, alebo aky moze byt problem?
To nevíme. Jak jsem už psal, rekordmanem v nekvetení byla... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 26.5.2022 Jaký je konstrukční rozdíl mezi Hechtem 7100 a 7970? Zdá se mi, že 7970 má silnější tělo skříně šnekového ústrojí pohonu kol a je o 6kg těžší, má slabší výkon motoru a nemá náhonové hřídele z převodovky? Průměry šestihranných unašečů kol jsou stejné?... celý příspěvek > |  | Zničený trávník, ježatka kuří noha?, 26.5.2022  Zdravím všechny zahrádkáře a trávníkáře. Měli jsme krásný trávník a během měsíce se z něho stalo tohle. V trávníku jsou žluté, suché stvoly, přijde mi, že se to pomalu rozšiřuje po celém trávníku. Hledala jsem co by to mohlo být, je možné že to je... celý příspěvek > |  | Housenky ve skleníku - hrách, 26.5.2022 S druhem neporadím, nicméně přidám informaci k potenciální identifikaci - loni mi přesně tyhle mrchy za 2 dny prakticky sežraly vzrostou rostlinu Wasabi na balkoně. Byly na tý kytce 3 - já nechápala, jak to dokázaly... |  |
 |
|
|
|