Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kanadské borůvky - pěstování viz minulé diskuse, 5.7.2007
To je prima - moc děkuji. Určitě si je koupíme, jen nevím jakou odrůdu, ale snad mi poradí odborníci v zahradnictví. Zdraví - Daniela.
Petunie, 5.7.2007
Zaštipovat petunie (ale i pelargonie) je dost důležité. Když to neuděláte, tak vám nezahoustnou a budete mít dlouhé a hubené větvičky, keté budou kvést až na konci. Zaštípněte je o tolik, aby v truhlíku zbylo tak 15 cm. Vůbec se toho nebojte.... celý příspěvek >
Kanadské borůvky - pěstování viz minulé diskuse, 5.7.2007
Dobrý den -  rozmýšlím se také, že si pořídím kanadské borůvky. Zajímalo by mě, jestli mají stejnou chuť jako opravdové borůvky? Někdo mi kdysi říkal, že chutnají jinak?  A neporadili byste mi, jakou odrůdu si koupit?  Děkuji - zdraví... celý příspěvek >
Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe, 5.7.2007
Nemáme sice tento typ bazénu - máme folii na míru do ztraceného bednění. Ale ta folie je to samé, co u bazénu řady Azuro De Luxe. Máme ho již šestým rokem a nemůžeme si ho vynachválit. Folie má prý životnost 20 let a více. Chtěla jsem vám... celý příspěvek >
Objednávka od Starkla, 5.7.2007
Já nechápu lidi, kteří nakupují u Starkla. Jednak je tam všechno drahé, nemohu si to prohlédnout - katalogu nevěřím, každý pozná, že katalog je udělaný pro oko, aby co nejvíc nalákal potencionální zákazníky.... Vždyť všude je spousta... celý příspěvek >
ohnuté větvičky, 4.7.2007
Když se mi stane něco podobného, tak přetěžkané větvičky vyvazuji. Pokud se vám utrhne celý trs nedozrálých rajčat, zkuste je dát i s větvičkou na ošatku, zakrýt utěrkou a nechte je v pokojové teplotě - ve tmě. Rajčata by měla dozrát.
Hnojení trávníku, 4.7.2007
Máte pravdu - kdybych ošetřovala ohromný trávník, tak bych asi postupovala jinak. Původní dotazovatel neuvedl velikost plochy, kterou chce ošetřit. Takto si aspoň může vybrat... Psy a děti pouštím na trávník po ošetření travinem již po týdnu a bez... celý příspěvek >
Choroba hrušně, 4.7.2007
Jedná se zřejmě o rez hrušňovou.  Rez hrušňová napadá listy, čepele, řapíky a vyjímečně také plod hrušní. Na svrchní straně listů se objevují začátkem léta oranžové, oválné, postupně se zvětšující skvrny - což je zřejmě váš případ. Rez hrušňová... celý příspěvek >
Hnojení trávníku, 4.7.2007
Na hnojení trávníku je dobrý TRASTAN, nebo TRAVIN (který ničí i plevele). Návod je na obalu. Já hnojím trávník (asi 500m okolo domu) 3x až  4x do roka. Právě nyní budu hnojit, protože zapršelo a není vedro. Toto hnojivo se rozprašuje... celý příspěvek >
mravenci ve skleníku, 2.7.2007
Já se opakuji, protože to tu píši  již poněkolikáté - ale opravdu mi proti sviluškám pomohla jedna rostlinka marijánky (konopí) v koutě skleníku. Vloni touto dobou jsem měla svilušek plný skleník a letos nic !!!  Ale zase se mi ve... celý příspěvek >
pes rozhrabuje zahradu, 30.6.2007
Máme také dva psy - tibetské dogy. Jsou to bráchové. Ten mladší 1,5 roku je tak aktivní, že před ním neobstálo vůbec nic. Skalku tak zdevastoval, že z ní zbyla jen halda kamení. Všechny květníky a truhlíky okousané, thůjky vytahané a rozkousané... celý příspěvek >
zahradní bazén, 30.6.2007
Důležité je ph ! Pokud není v normě (optimální je 7.4 až 7.5 ), tak není účinný chlor a voda pak zelená. Ještě k původnímu dotazu: každý si musí uvědimit, do jakého terénu ten bazén chce. My máme například vysokou hladinu podzemní vody a... celý příspěvek >
Zálivka rajčat a paprik, 30.6.2007
To se mi zdá, že je to moc práce. Já to dělám tak, že všechna zelená rajčata odšmiknu i s keříkem a pověsím na trám do garáže, kde je asi tak 10 °C a trochu příšeří. Pomalu tam dozrávají a jen otrhávám ta červená. Také nám takto vydrží až... celý příspěvek >
množení řízkováním, 29.6.2007
Podívejte se na diskusi Rozmnožování ruží - https://www.zahrada.cz/forum/ruze/rozmnozovani-ruzi-07225/.
Muškáty - co dělám špatně?, 29.6.2007
...to je záhada. Snad jestli nemají málo vody? V těch horkách jsem dávala do jednoho truhlíku i 5 litrů vody denně a muškátům se daří. Vyzkoušejte víc hnojit (jednou týdně dávám tekutý cererit) a víc zalévat. Zdravím - Daniela.
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika