Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
chryzantémy, 18.11.2007
Chryzantémy jsou trvalky a při správném zazimování vydrží několik roků. Nejprve rostlinu seříznu a přesadím i s balem do připravené bedýnky, kterou doplním zeminou a dám na světlé stanoviště s teplotou okolo 8 °C, pokud možno suché. Na... celý příspěvek >
Vyhřívané jezírko, 15.11.2007
Pokud nezvolíte solární ohřev, tak to asi bude energeticky dost náročné. D.
kočka na zahradě, 15.11.2007 Obsahuje fotku
Každý má právo na svůj názor, ale s tím svým jste mne pane Vysloužile moc nepotěšil. Naše kočka, ačkoliv není toulavá a má svůj trvalý domov, ráda dělá výpravy až k lesu (3km daleko). Z každé výpravy přinese koťatům nějakou tu myš i nyní v zimě,... celý příspěvek >
Ačončka, 15.11.2007
Nemáte na mysli ačokču?  Jestli ano, tak se podívejte na tuto adresu - je tam úplně všechno:  www.achocha.unas.cz.  Mimochodem, letos jsem jí pěstovala poprvé a opravdu není špatná.   Zdravím - Daniela.
past na myš, 15.11.2007
Než jsme si pořídili kočky, tak jsme dávali jako návnadu do pastiček špek. Ono to těm potvorám myším tak vonělo, že stály ve frontě...   Daniela.
Jílovitá zemina - kyselost půdy, 14.11.2007
Můžete se s námi podělit o své zkušenosti - jakým způsobem bojujete s kyselou půdou?  Díky - Daniela.
popol z dreva, hnojenie?, 14.11.2007
Já dávám popel z krbu jedině do kompostu a v jakémkoli množství. Někdy jsou v něm malé kousky nedohořelého dřeva a ty se v kompostu do roka rozpadnou. Na záhoně by to vadilo při vysetí malých semínek.   Daniela.
Zelená řasa v rybníčku, 13.11.2007
Kristýnko, nepíšete, zda máte filtraci. Je to dost důležité. Než bych to všechno popsala, odkáži Vás na tuto adresu:  http://www.sera.cz/04/04.htm#preventivni  - tam je úplně všechno moc pěkně a srozumitelně vypsané. Určitě tam najdete... celý příspěvek >
Neznámý keř z Kréty, 12.11.2007
Fotka se Vám nepodaří přidat, pokud nejste zaregistrovaný.  D.
kdo krade vejce, 12.11.2007
Váš soused je asi pěkný fiškus!!! 
Delonix regia, 12.11.2007
Jedná se  o moc pěkně kvetoucí mohutný a košatý strom, který jsem viděla v jižním Španělsku. Nevím, jak by se dal pěstovat u nás v našem klimatu. Leda by se spokojil s větším květináčem a přes zimu byl třeba v zimní zahradě a v létě venku.... celý příspěvek >
Plíseň a česnek, 12.11.2007
Já mořím česnek jedině v hypermanganu už několik let  a mám s tím výborné zkušenosti. Žádná plíseň, žádná hniloba.  Česnek rozeberu na stroužky, namočím přes noc, druhý den lehce osuším a hned sázím.  Daniela.
Elektrické sněžné hrablo, 12.11.2007
Bydlíme kousek za Prahou a sněhu je tu málo. Jsou ale zimy, i když je to vyjímka, že sněhu je moc - jako předloni. To se nám pak s hrablem nechce odhazovat, protože máme velký dvůr a dlouhý chodník okolo našeho pozemku. Stále laškujeme s... celý příspěvek >
Stálezelené rostliny z IKE, 11.11.2007
Také jsem tyto rostlinky v IKEA viděla. Jsou pěkné a láká to člověka udělat si radost a koupit si je. Ale odolala jsem a jak vidím, tak jsem asi udělala dobře. Myslím si, že je lepší zajít do zahradnictví, kde sice zaplatím o nějakou korunu navíc,... celý příspěvek >
Co to je?, 10.11.2007 Obsahuje fotku
Nevíte co je to za broučka?
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika