Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká teplota ve skleníku? Čím stínit?, 29.4.2008
Vyrábějí se v několika barvách, ale nejčastěji jsem viděla zelené. Zdravím - Daniela.
Kompost, 29.4.2008
Jardo, - taťko, tak všechno nejlepší!!!   Zdravím - Daniela.
Konopí, 29.4.2008
Sklizeň se provádí v době, kdy je rostlina v plném květu - nejlépe je vystihnout okamžik, kdy kvete největší množství květenství. Po posekání rostlin se tyto nemusí nijak zvlášť upravovat - stačí je rozložit na nějakém suchém a dobře větraném místě.... celý příspěvek >
snížení PH v půdě před zasetím nového trávníku, 29.4.2008
PH půdy lze snížit zalitím vodou s přídavkem octa nebo roztoku pH-.  Zdravím - Daniela.
Hojivo Travin, 29.4.2008
Také máme dva psy. Pokud ošetřím trávník travinem, tak je tam pár dní (nejvýš týden) nepouštím.  Pokud je tam pustím a jsem tam s nimi, tak dávám pozor, aby nežrali trávu, což někdy dělají - to je normální.  Zdravím - Daniela.
Hojivo Travin, 29.4.2008
Mirko, pokud jste po zasetí trávník uválcovali a bereme-li v úvahu, že po zimě se zem ještě sama trochu slehla, tak byste už mohli do trávníku chodit.  Ta místa, kde tráva potřebuje dosít, dosijte a celý trávník můžete ošetřit travinem podle... celý příspěvek >
Nádoby na vodu - které jsou opravdu nezávadné?, 29.4.2008
Čím tmavší nádoba, tím menší tvorba řasy, takže bílé a průhledné asi není to nejlepší.  A rez zelenině a kytičkám vůbec nevadí - naopak.  Zdravím - Daniela.
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008
Ona je to otázka vkusu.  Já si vůbec nedovedu představit na vesnici k chalupě nějaký anglický trávník.  A pampelišky v trávě likviduji jen tam, kde běháme bosi.  Ono je to i zdravé chodit bos v trávě... nebo si lehnout do... celý příspěvek >
rajčata - rady pro začátečníky - a jsou venku, 29.4.2008
Být vámi Ilčo, tak už bych je začala aspoň  "otužovat" - otevírat na ně okno, nebo je přemístit někam do chladna (pokud to jde).  Tím otužováním se i zpomalí to vytahování.  Také se mi to párkrát stalo, že jsem měla sazenice... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008
Čemu vadí?  - Už jste někdy dostal pár žihadel do chodidla od včel?  Pak rychle pochopíte, proč není dobré mít v trávě příliš mnoho pampelišek. A jsou lidé, kteří jsou alergičtí na vosí a včelí jed.   Zdraví  - Daniela.
Výsadba Ptačího zobu, 28.4.2008
To je moc otázek najednou. Tak nejdřív počkejte aspoň měsíc, až keřík ptačího zobu vyžene výhony. Potom si nařežte řízky - můžete je i namočit do stimulátoru, ale ony zapustí kořínky i bez toho. Potom dodržte ten postup, co jsem napsala... celý příspěvek >
rajčata - rady pro začátečníky - a jsou venku, 28.4.2008
Já jsem to nevydržela a také jsem je dnes dala ven. Ale ve skleníku mám v zásobě další sazenice, kdyby přeci jen zmrzly. Také doufám, že už mrznout nebude. Zdravím - Daniela.
Jak na chodníky?, 28.4.2008
Já to likviduji (stejně jako ostatní plevel) vařicí vodou. Zatím to funguje.  Zdravím - Daniela.
co na tulipány, 28.4.2008
Teď už můžete sít přímo na záhon. Já si vždycky dělám sadbu ve skleníku - už v březnu.  Hned jak mi odkvetou tulipány, tak vysazuji již vzrostlé sazenice macešek a ony pak dřív kvetou. Daniela.
Vlašské ořechy - nový recept, 28.4.2008
To musí být strašná dobrota. Ale -  stačilo, abych si to jen přečetla a mám dvě kila navíc!!   Zdravím - Daniela.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika