Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Omezení růstu lesního stromu na zahradě, 13.10.2008
Každému stromu se dá omezit růst a tvarovat ho, ale otázkou je, jak to potom bude vypadat?  Ne každý strom je k tomuto vhodný.   Zkusit to můžete, když se dílo nepodaří, tak budete mít čím topit.   Zdravím - Daniela.
Plíseň v mulčovací kůře, 12.10.2008
Vypadá to, že kůra byla nekvalitní. Asi bych zkusila reklamaci. Pokud to není možné, tak bych použila některý fungicid proti houbovým chorobám dřív, než se Vám to rozšíří.   Zdravím - Daniela.
okraje trávníku, 12.10.2008
Ahojky Micuko, děkuji za pochvalu.  Dělala jsem toto opatření hlavně z toho důvodu, že v tom koutě a u plotu jsem neprojela motorovou sekačkou a dosekávat to dodatečně byla dost práce, i když máme el. nůžky i strunovku. Teď bez problémů projedu... celý příspěvek >
okraje trávníku, 12.10.2008
Mulč nemám až ke kmenům stromků proto, že jim několikrát do roka přihazuji pár lopatek kompostu místo hnojiva.  Ty kameny jsou zbytek z chodníčku, který jsme dělali okolo domu a tak to ladí k sobě. Takto to vypadá opravdu dost nápadně, ale v... celý příspěvek >
okraje trávníku, 12.10.2008 Obsahuje fotku
Já jsem to vyřešila takto - viz foto... Zdravím - Daniela.
Zázraky v zahradě, 11.10.2008
Pavouky sice nemusím, ale ti malí drobečkové jsou docela roztomilí.  Fotky jsou moc pěkné a zajímavé!    Zdravím - Daniela.
Stonky rajčat, 11.10.2008
Nechám je uschnout a potom je drtím v drtiči na větvě spolu s ostatními větvemi.  Zdravím - Daniela.
Puškvorec obecný, 11.10.2008
To, co roste na březích vodních ploch je obyčejný puškvorec.  Lépe je koupit šlechtěnou odrůdu, která i krásně kvete a voní. Shánějte odrůdu Variegatus, viděla jsem ho v Hornbachu.  Zdravím - Daniela.
Ředění slivovice, 11.10.2008
Jak tak koukám, tak jsme pánům zase uhnuli od jádra věci. Ale nedá mi to - napsat, jak jsem dopadla s tou dvakrát přepalovanou slivovicí já. Vezli jsme ji do Egypta a manžel mně stále nutil, abych vypalovala toho červa, abychom nebyli... celý příspěvek >
Ředění slivovice, 11.10.2008
Nejsem odborník přes alkohol ani přes výrobu (pálení), tak se vám možná bude zdát můj dotaz divný.  Proč ředit slivovici,  když se říká, že má pořádně  "vypálit červa"  ?  Jednou jsem pila slivovici - prý dvakrát... celý příspěvek >
zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 9.10.2008
Tak teď už to chápu. A vítám, že je mezi námi odborník přes zahradu!  Zdravím - Daniela.
oleandr - opadávání listů, 9.10.2008
To je opravdu odvaha. Já bych se asi neodlepila od teploměru.  Ale když by začalo mrznout, tak byste je jistě stihli přemístit zpátky.  JInak Vám musím napsat, že jsou opravdu moc krásné.  Zdravím - Daniela.
Topinambura?, 9.10.2008
Marcelko,  tím - mezi dva betony, myslíte zamezení rozrůstání?  Takže by se mohlo stát, že by se rozrostly stejně jako křen?  Zdravím - Daniela.
zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 9.10.2008
Pane Douša, to ale máte z pokoje zelenou džungli a vy už se tam stěží vejdete?!  Nebo jsou ty rostlinky tak malinké?  Zdravím - Daniela.
mé jiřiny, 8.10.2008
Dobrý večer pane Miroslave,  mně se nejvíc líbí Tartan a Vurfogel. Mám slabost pro dvoubarevné odrůdy.  Zdravím - Daniela.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika