Příspěvky uživatele - 176.185

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej Stihl, 31.8.2008
na co som vam stale neodpovedal? na vase urazky na mna, ci na co?  to co mate na fakture, tak to je jedno, nikdy sa vam nestalo, ze ste kupovali vosk na auto a na blocku bolo autokozmetika, alebo ste kupovali nejaku sladenu vodu a na blocku bolo... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
chapte to tak, ze podmienky splnaju obidva oleje... vy potrebujete bezcov co trat zabehnu pod 1min, obaja to zabehnu, oba oleje splnaju podmienky... inac aky benzin ste mali v tom motore, ked sa pridrel? pochybujem, ze by to bolo olejom, mozno stara... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
nie pan Radek, ja som vam veril a veril som tomu odkazu, ktory ste mi dali... pozrel som si aj ceske obchody a skutocne, olej sa predaval aj pod oznacenim, ktore ste spominali ale aj pod oznacim HP, ktory som uviedol ja, ale nikde inde som to... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
ked maju 2 oleje rovnaku specifikaciu to znamena, ze oba presli testom a vyhovuju podmienkam toho testu, teda maju rovnaku specifikaciu... je otazne, s akou rezervou testom presli pr. olympijska kvalifikacia a limit 1min, jeden pretekar zabehne 59s... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
so Skodou a olejmi je to asi tak, ze doporuceny olej vyrobcom je Shell (aspon vo Fabii), poznam predajcu Skoda (v okoli funguje najdlhsie) a ten dava do aut vylucne Castrol... zaujimavy nazor sa da precitat... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
J.S. - xxx.xxx.103.201 (1584), 30.8.2008 22:35  problem je v tom, ze Radek ma bordel v olejoch, nevie po nemecky, nevie si pozriet ine zahranicne stranky a nikto mu to nevie vysvetlit... napisal toto: Kdo měl zájem zkopíroval si to a otevřel... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
na kazdej stranke, kde som bol bola uvedena specifikacia JASO-FB, ale tie ostatne pismenka (API TC) som nasiel len na stranke www.stihlusa.com a to len pri oleji SUPER, ale tam zase bola uvedena specikacia JASO-FD... ja sa v tom nevyznam, ale JASO-FB... celý příspěvek >
Dolmar a Metaltec, 30.8.2008
skutocne stoji za to si to precitat, mnohym to otvori oci... http://www.saabinfo.net/files/pdf/oleje_mytus/AutoEXPERT_Mytus_10.pdf
Štěpkovač za TK, 30.8.2008
ked s tym robite hodinu, tak aku to ma spotrebu? inac 4.5cm je uz dost... velmi pekne
Olej Stihl, 30.8.2008
Radek, viete po nemecky alebo niekto v rodine? navstivte stranku vyrobcu a pozrite sa na oznacenie olejov... na stranke stihl.de nie je o oleji 1:50 ani slovko... ten olej je olej Stihl HP, ktory sa v CR predava pod oznacenim 1:50, len v CR, v SR je... celý příspěvek >
Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 30.8.2008
pan Kohoutek, dovolte aby som vam oponoval... sice suhlasim s vami, ze cirkular je hlucnejsi, verim, ze energeticky narocnejsi a suhlasim tiez, ze na hrube drevo je lepsia retazova pila, ktora je aj vsestrannejsia, to iste som napisal aj v... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
a uz to tu bola aj v tejto teme aj v inych, kvalitnejsi olej po menej kvalitnom nedavat kvoli uvolnovaniu karbonov... este aj do traktora sa neodporaca davat M6AD ked pred tym tam bol M6A... (aspon co som sa docital)
Olej Stihl, 30.8.2008
jekyll - xxx.xxx.214.25 (419), 30.8.2008 20:53 odpoviem takto, bol som v predajni Stihl - Dolmar, predajca - majitel mi povedal, Stihl "baziruje" na svojom oleji, chcu tam mat svoj olej, keby sa pila zadrela a nebol tak olej stihl, tak to... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
host - xxx.xxx.11.107 (?), 30.8.2008 20:41 nie, myslim, ze kazdemu je jasne, ze stihl olej nevyraba len ho vyraba niekto iny a stihl to predava pod svojim menom... verim, ze stihl olej testuje, ze spolupracuje so spolocnostou, ktora pre nu olej... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008 Obsahuje fotku
ale ja neviem ci su rovnake alebo nie, ked plati ta specifikacia a na strankach sa nepomylili a pozrel som to dobre (pozrite si to aj vy, stranky som uviedol), tak by mali byt rovnake... a este pre pana Radka, na slovenskom trhu sa predava olej... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika