Příspěvky uživatele - 214.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odstranění pařezu, 28.10.2008
Takto jsem vykopával několik stromů tak do průměru 25 cm. Časem jsem v tom získal dost velkou zručnost, takže se mi nyní takto daří vykopat strom během půl hodiny. Stačí opravdu obrýt strom jen na šířku jednoho či dvou rýčů, přitom pantokem... celý příspěvek >
brblenci pod tůjema, 27.10.2008
Si myslím, že mravenci nejsou na zahradě žádný problém, mraveniště jsou pod skoro pod každým kamenem, dlažbou.  Prostě všude. Navíc si pěstuji i několik mravenišť v trávě na louce, největší jsou už kupky vysoké přes půl metru.
nekonečná likvidace škumpy, 25.10.2008
Škumpa je z Ameriky! Z USA.
Podzimní řez nově zasazených slivoní, 22.10.2008
Já si taky někdy zastřihnu stromek přímo ve školce, i na podzim, důvod bývá ten, že se mi nezastřihnutý nevleze do kufru.
Habr obecný, 22.10.2008
Myslím, že habr je celkem oblíbená pochoutka pro lesní zvěř. 
Urychlení hnití jablek, 22.10.2008
Já je nechávám na zemi a přejedu je sekačkou, rozseknutá jablka hnijí mnohem rychleji než ta co zůstanou vcelku.
Přezimování sazenic smrčků v květináčích, 13.10.2008
Ty kaštany jsem si vyrýpnul pod kaštanem jako malé semenáčky, kde vzešly tak nějak samy.
Borovice, 13.10.2008
A co tak zkusit ji vysadit do květináče a ten zahrabat do skalky. Tím, že bude v květináči jí omezíte přísun živin, bude mít jen omezený prostor pro kořeny, tím se stromku omezí růst kořenů a tím i celkový růst. Jako bonsaj.
Přezimování sazenic smrčků v květináčích, 13.10.2008
Už několik let pěstuji kaštany venku v květináčích, květináče stojí venku na zemi a kaštany zatím nezmrzly, květináče jsou obyčejné plastové. Nijak je nezatepluji, vycházím z toho, že stromečky jsou malé, kořeny by zasahovaly tak 10-20 cm hluboko... celý příspěvek >
špatný kompost - proč?, 3.10.2008
ad1) Kde jste sebral takovou kravinu, že plyn který vychází z krávy nejvíc je metan a ještě ke všemu má vycházet dechem. To jako, když si krmič zapálí v kravíně cígo, tak to celé vyletí do vzduchu? 
Rychle rostouci strom se stinici korunou, 17.9.2008
Švestka je vhodná na uzení, prý jedno z nevhodnějčích dřev na topení v udírně.
I toto je Mountfield, 15.9.2008
No ona vydrží roky i plastová konev z Baumaxu, mám odtud plastovou konev už více než 6 let a používám ji denně pro nalívání vody do psích misek. Konev je stále jako nová a to jsem ještě před několika lety přejel hubici autem, trochu pak splaskla... celý příspěvek >
Medovníčky, 15.9.2008
Strom z podobnými plody měli někde v polích na Zlínsku i moji prarodiče. Pokud se nepletu tak je dávali taky do bečky na kvas. Děda tomu říkal švestky, trnky je v těch ch končinách název pro to čemu se obvykle říká švestky.
Rostlina v trávníku foto, 8.9.2008
No právě, trávy se bez klasu těžko poznávají, bez klasu vypadají všechny tak skoro stejně.
Poraďte jak zničit trávu na příkrém svahu, 8.9.2008
Možná by byl pro daný učel vhodný i jalovec chvojka klášterská.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika