Příspěvky uživatele - 2.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co na plíseň okurkovou?, 18.7.2024
Jsou na slunci celý den. Jsou to dva řádky asi metr od sebe, vysety a hlavně pak dosázeny asi po 20 cm v řádku. Z prvotního výsevu nic moc nezůstalo. Lepší je počkat na konec května. Zalévám neomezeně čerpadlem ze studny.
Muchovník žloutne a padají listy, 17.7.2024
Špatně je mu v květináči. Vysaďte ho ven. Chytne se, když neporušíte bal. Žádný zázrak to teda není. Ani plodem, ani okrasou...
Co na plíseň okurkovou?, 17.7.2024
Moc to neprožívám. To omezení na max. 3 postřiky je z důvodu vypěstování rezistence plísně. Když Finito proložím jiným fungicidem, tak jsem Finitem střikal nedávno podruhé. A je to tak. Od půlky června do půlky července. Po 10 dnech, střídavě s... celý příspěvek >
Co na plíseň okurkovou?, 17.7.2024 Obsahuje fotku
Okurky nakládačky dnes.
Co na plíseň okurkovou?, 16.7.2024
Já stříkám Magnicur Finito a Cabrio Duo. Na střídačku, od půli června. Po 7 - 10 dnech, pravidelně. Zatím je porost OK. Preventivně!!! Jinak to nemá smysl.
Počasí 2024, 13.7.2024
U nás v Hradci Králové - Svobodných Dvorech za poslední dva dny celkem 110 litrů na m2. To je teda opravdu hodně. Kousek je CHMI stanice. Nad zeleninou a bramborami mám sítě proti kroupám, které jsem původně měl pro jabloně, které ale zmrzly.... celý příspěvek >
Účinnost postřiku hřebíček + skořice proti plísním, 11.7.2024
Jsou to dva druhy. Skořice čínská a skořice cejlonská. Doma máme všichni obvykle skořici čínskou. Je levnější, dostupnější, taková prostější.Ale má více kumarinu, který může poškozovat játra, vyvolávat bolest hlavy, atd. V malém množství, jako... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2024, 6.7.2024
Coragen 50 ml seženete na nexles.com. Nebo podobný přípravek Benevia 50 ml na levnepostriky.cz. Oba namandelinku působí spolehlivě.
Plíseň bramborová 2024, 6.7.2024
Ale ozval. Tabulka je fajn, ale pro nás malochemiky pracuje s velmi malým množstvím vody. 2 až 10 litrů postřiku na 100 m2 je fakt málo. Velkozemědělci mají přesnější a výkonnější aplikátory. Dříve se běžně uváděla koncentrace postřiku v procentech,... celý příspěvek >
Postrek na paradajky a uhorky, 27.6.2024
Na plíseň to nevypadá, snad od deště.
Poškozené větve a větvičky, 26.6.2024
Postřikem se nic nezkazí, ale je to zbytečné.
Poškozené větve a větvičky, 25.6.2024
Kroupy, to se zahojí samo.
Hadovky - deformované plody, 23.6.2024
Také mě to napadlo. Oni to jsou potvory, ve dne se schovávají. Nastražte vedle list salátu nebo kousek afrikánu apod. a uvidíte, co bude ráno. Budou-li okousané.
Postrek na paradajky a uhorky, 23.6.2024
Revus jsem do rajčat taky v minulosti používal. Ale jinak ošetřujete dobře, bohužel pozdě.
Postrek na paradajky a uhorky, 23.6.2024
Dohledal jsem, že v SR Infinito (Magnicur Finito) do rajčat už také není povoleno. Tady je pak výhoda toho Cabrio Duo, že je do okurek i rajčat (plus do brambor a cibule) a má krátkou OL. Jinak mně rajčata ještě zdaleka nezrají a okurky neplodí.... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika