|
Příspěvky uživatele - 158.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Paprika Rodrigo, 1.8.2021 Tak to je nádhera |  | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 25.7.2021 Myslím že Champion není vůbec registrován na rajčata. Já letos zatím dobrý, 2x ridomil, jednou kuprikol, vše po 14. dnech, příští týden bude ještě ridomil.na starých listech sem tam se objevuje skvrnitost, zítra je trochu zastrihnu a snad se dočkáme... celý příspěvek > |  |
|  | Okurky ve fóliovníku neplodí, 25.7.2021 Jen poznámka k Tolstoji, mám letos dvě, a už je nechci, mají hrozně tvrdou slupku, lehce strupatou. Ale proti hladkostene svačině plodí lépe a pravidelně.taky mi usychají a hnědnou malé okurky, na všech rostlinách, zatím sem nepřišel na to proč. |  | Rajčata 2021, 30.6.2021 Něco podobného mám na paprikách, ale jen na některých a to jsou vedle sebe zdravé a hned vedle toto, také netuším. Hořčík a bor jsem dodal a je to stále. Jinak ale rostou vcelku normálně. Zkusím teď někdy přihnojit cereritu nebo bio hnojiva, krom... celý příspěvek > |  | Okurky grafting, 18.5.2021 Ahoj, nejsem v tom zkušený, ale loni žádná, letos se podařilo 5 že 7. Podnože příště ne o 4 ale klidně o 7 dní později. Pytlík je ok, ale dal jsem je pak do průhledné plastové bedny s víkem, pod okno do stínu, na slunce ne, uschnou, spálí se. Po... celý příspěvek > |  | Vymrzle dřevo, 18.5.2021 No, aspoň bukový kolík bych sehnat mohl, bude to lepší, omotat asi nic moc neřeší. |  | Vymrzle dřevo, 18.5.2021 Ano, je to trubka, nenapadlo mi že by to mohl být problém, omotam na podzim jutou. Pomůžu nyní cereritem a ke konci léta síran draselný. Děkuji.mk. |  | Vymrzle dřevo, 17.5.2021  Ahoj, na podzim jsem zasadil meruňku Kioto na podnoži St. Julien, bohužel vymrzlo celé dřevo, tak jsem stříhal hnědé až jsem se dostal k roubu, kde raší dvě očka. Mám ale obavu, jestli to už není podnož. Můžete se podívat na fotku a říct svůj názor?... celý příspěvek > |  | Zasolení půdy, 22.4.2021  Ahoj, prosím o konzultaci. Zdá se mi, že ve skleníku mám asi zasolenou půdu. Listové zeleniny rostou velmi dobře, papriky a okurky jen zelené, plody nic moc. U sazenic, kde jsem použil půdu že skleníku mi na povrchu něco roste, vypadá to jak... celý příspěvek > |  | Jak se postarat o nový černý rybíz, 5.4.2021 Ano, zastřihnout na dvě tři očka a příští rok budete ochutnávat. Až se rozjede tak trochu cereritu. |  |
|  | Ostružiny - choroba?, 17.5.2020 Nebyl jsem si jist, díky. |  | Ostružiny - choroba?, 16.5.2020  Ahoj, na pár výhoncích na ostružině se mi objevilo toto, nevíte co s tím? Je to jen na nových výhoncích. |  | Co se děje s listy paprik?, 28.3.2020 Zkontrolovat na svilusky, loni se mi to stalo |  | Stříhání nové josty, 9.3.2020 Řekl bych, ano, ostříhat |  | Rajčata pro rok 2020, 3.3.2020  Ahoj, letos jsem byl netrpělivý a dál v únoru i rajčata, protože jsem amatér, rád bych se zeptal, jestli je nemám vytahat a přesadit až po lístky nebo nechat být. A co ty papriky, možná by jim to taky bodlo. Co myslíte? |  |
 |
|
|
|