|
Příspěvky uživatele - 158.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolovidnaja, 25.3.2023 To je dobrý tip, děkuji, vše by bylo super, kdyby... roste bujně, tvoří řidší, vysokou, později široce kulovitou korunu
A já potřebuji něco spíš sloupcovitého. Ano je to kříženec myrobalanu a svesky, ale plody vypadají jako bluma, tak jsem se... celý příspěvek > |  | Kolovidnaja, 25.3.2023 Dobrý den, chtěl bych na malou zahrádku nějakou ryngli, problém je že jsou cizosprašné a nemám místo. Našel jsem odrůdu kolovidnaja, je to nějaký kříženec a údajně roste spíš do výšky než do šířky. Nemáte někdo zkušenost, jestli je to podobné ryngli,... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 16.3.2023 Majoránka klíči opravdu velice dlouho. A nesmí ani trochu zaschnout. |  | Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 16.3.2023 Promiňte, ale to si snad umíte najít sám přece, rady už jste dostal. |  | Papriky 2023, 4.3.2023 Ahoj, já se pěstováním paprik věnuji teprve pět let ale problém s klíčením nemám.rekl bych že mi vyleze asi 98 až 100 Procent semen. některé dříve, jiné později. Vcelku výhradně používám moravoseed. Letos poprvé Lydii od semo, té to trvalo taky déle.... celý příspěvek > |  | Bezsemennà rajčata, 25.2.2023 Na v tom se nevyznám, ale jsou to hybridní, vždy,tedy ta mutace asi vznikne křížením. |  | Bezsemennà rajčata, 25.2.2023 Ahoj díky za tipy, prodral jsem se mraky strankami a našel, jen v USA, bohužel nejsou skladem. Odrůda Sweet Seedless vypadá dobře. Mrknu ještě na ebay.
https://www.ufseeds.com/product/sweet-seedless-f1-tomato-seeds/TOSSE.html
... celý příspěvek > |  | Bezsemennà rajčata, 25.2.2023 Ahoj, mohl by jste někdo poradit, zda se dají sehnat nějaká bezsemennà rajčata? Nějak nemůžu nic najít. |  | Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 22.2.2023  Přikládám jeden" zaručeně" pravý recept na znojemské. Fakt je že jsou luxusní a manželka konečně spokojená, že máme konečně dobré okurky, což potvrzuje celá rodina. Křen nedávám, macerát ano.pokud to tu bylo, se na omlouvam, nebudu to číst celé. |  | Papriky - kdy jsou zralé?, 22.2.2023 Dnes jsem konečně pořídil semínka a už to urychluji v teple vodě, slibuju si od nich, že půjde jíst v technické zralosti a nebudou hořké, kdyby nestihly dozrát. Na podzim budeme chytřejší.
Milosk |  |
|  | Rajčata 2023, 21.2.2023 Myslel jsem, že zde jsou posílat soukromé zprávy, ale ne. |  | Lepotica se asi zbláznila, 4.6.2022  Ahoj, lepotica na podnoží zelená ryngle, tři roky stará, očekával jsem první úrodu a ani kvítek. A teď najednou na konci mladých letošních letorostů zvláštní květy, vůbec to nechápu. Je to možné? Vloni proveden i letní řez abych omezil růst. Kdo ví... celý příspěvek > |  | Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 21.1.2022 Už nebudu pěstovat: green zebra, bez chuti
Tigerella-bez chuti
Sláva Porýní- bez chuti
Budu pěstovat: Spencer, green Tiger, pink Tiger, ildi, angelle |  | Papriky 2022, 15.1.2022 A přesně z tohoto důvodu letos sháním jen ranné a kapie které bude možné konzumovat i v technické zralosti, jinak je to vše nahořklé. Vybral jsem Evu, na lečo monanta, na zkoušku Afrodita, ta parade se dá jíst zelená? Dík. |  | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 13.8.2021 Tak hlásím že plíseň zatím ok, ale mám podezření na alternaria, žluté flíčky na listech otrhavam ale dnes jsem našel jeden mladý plod u stopky a na stopce černý a jeden vrcholek černý, myslím že to plíseň není. Četl jsem že na to asi zabere rovral... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|