|
Příspěvky uživatele - 158.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost broskvoně 2024, 15.2.2024  Evidentně jsem počasí podcenil dle kalendáře. Byl jsem na zahradě a opravdu jsou napucene, meruňky už také. Ach jo. |  | Papriky 2024, 13.2.2024  Časem budeme odkázáni jen na eshopy. Ale mně to nevadí, při nákupu alespoň dvou druhů čehokoli se dá i při platbě dopravy ušetřit oproti kamenné prodejně. To co jsem našel je plod a květ od Mountfield, kilo asi za 140,- zřejmě je to oranžový... celý příspěvek > |  |
|  | Papriky 2024, 11.2.2024  Ahoj, díky za vyčerpávající odpověď, poucim se z toho. Kristalon podzim nemám, ale mám superfosfát i síran draselný, tak bych mohl třeba za 14 dní rozpustit půl lžičky do 1,5l pětky a přihnojit tím. Co myslíš o této dávce, nebude to moc nebo málo?... celý příspěvek > |  | Papriky 2024, 10.2.2024  To se podívej na moje opozdilce, naštěstí je ještě dost času. Nikdy jsem sazenice ničím nehnojil z obavy aby zbytečně neprerustaly. No ale letos chci zkusit aspoň jednou týdně poloviční dávkou lristalonu plod a květ, cererit mám, ale to už do... celý příspěvek > |  | Papriky 2024, 10.2.2024  Tak dnes jsem pikyroval většinu paprik, zbývá mi jen bílé papriky, které teprve sotva lezou. |  | Předpěstování košťálovin, 9.2.2024 O pekingu jsem nic moc nestudoval, jen zasel. Nevadí že to nevyjde, jde mi hlavně o květáky a zelí, mám i kulaté ranné zelí. Z expresu bude možná bodlák 😆 |  | Předpěstování košťálovin, 8.2.2024  Ano, je vidět že máte praxí. Ještě se mrkněte na tohle, to znáte? |  | Předpěstování košťálovin, 8.2.2024  Ahoj, protože jsem začátečník v pěstování kostalovin, prosím o radu, proč mi u některých žloutnou děložní listy. Zalévání 2* týdně, nemyslím že by se topily. Substrát zahradní obyčejný, živin by měly mít dost, jsou malé, nehnojil jsem ještě. |  | Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 5.2.2024 Řešíme tady osvětlení, ale já bych se chtěl zeptat, jestli někdo z vás někdy zkoušel pro pěstování sazenic používat ventilátor. Teoreticky, by mohly být sazenice silnější když se budou kymácet třeba 10x denně ve větru. Zkoušel někdo? Přemýšlím o tom... celý příspěvek > |  | Předpěstování košťálovin, 4.2.2024 😃 |  |
|  | Papriky 2024, 4.2.2024 Dobře, dám méně vzrůstné po dvou, však můžu přihnojovat, že. Nechci tam blbnout s klackama a nějak to vyvazovat |  | Papriky 2024, 4.2.2024 Já letos otestuji kompromis. Středně velké odrůdy paprik včetně hamiku budu sázet po jednom po 20 cm. Usporim místo a zároveň nebude taková konkurence ve výživě.Jsem zvědav jak to dopadne. |  | Předpěstování košťálovin, 29.1.2024 Máš to tam, tyhle jsem bral já, jsou osvědčené a vyzkoušené, mají všechny funkce co mají mít. Taky mám totiž jednu co jsem bral od jiného prodejce, ta ale neměla paměť, jak se má zachovat při výpadku proudu, u těchto to jde nastavit. Ne že by na tom... celý příspěvek > |  | Předpěstování košťálovin, 29.1.2024 Taky naklanim dle potřeby. Doporučuji, kup si chytrou zásuvku, na Ali jsem bral tři asi za 360,-, nastavisesi plán, ovladas přes free aplikaci, umí až 20 A a s měřením spotřeby, kdybys chtěl pošlu ti odkaz do mejlu. Dá se samozřejmě koupit jen... celý příspěvek > |  | Papriky 2024, 29.1.2024 Super |  |
 |
|
|
|