Příspěvky uživatele - 158.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lepotica se asi zbláznila, 4.6.2022 Obsahuje fotku
Ahoj, lepotica na podnoží zelená ryngle, tři roky stará, očekával jsem první úrodu a ani kvítek. A teď najednou na konci mladých letošních letorostů zvláštní květy, vůbec to nechápu. Je to možné? Vloni proveden i letní řez abych omezil růst. Kdo ví... celý příspěvek >
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 21.1.2022
Už nebudu pěstovat: green zebra, bez chuti Tigerella-bez chuti Sláva Porýní- bez chuti Budu pěstovat: Spencer, green Tiger, pink Tiger, ildi, angelle
Papriky 2022, 15.1.2022
A přesně z tohoto důvodu letos sháním jen ranné a kapie které bude možné konzumovat i v technické zralosti, jinak je to vše nahořklé. Vybral jsem Evu, na lečo monanta, na zkoušku Afrodita, ta parade se dá jíst zelená? Dík.
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 13.8.2021
Tak hlásím že plíseň zatím ok, ale mám podezření na alternaria, žluté flíčky na listech otrhavam ale dnes jsem našel jeden mladý plod u stopky a na stopce černý a jeden vrcholek černý, myslím že to plíseň není. Četl jsem že na to asi zabere rovral... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 1.8.2021
Tak to je nádhera
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 25.7.2021
Myslím že Champion není vůbec registrován na rajčata. Já letos zatím dobrý, 2x ridomil, jednou kuprikol, vše po 14. dnech, příští týden bude ještě ridomil.na starých listech sem tam se objevuje skvrnitost, zítra je trochu zastrihnu a snad se dočkáme... celý příspěvek >
Okurky ve fóliovníku neplodí, 25.7.2021
Jen poznámka k Tolstoji, mám letos dvě, a už je nechci, mají hrozně tvrdou slupku, lehce strupatou. Ale proti hladkostene svačině plodí lépe a pravidelně.taky mi usychají a hnědnou malé okurky, na všech rostlinách, zatím sem nepřišel na to proč.
Rajčata 2021, 30.6.2021
Něco podobného mám na paprikách, ale jen na některých a to jsou vedle sebe zdravé a hned vedle toto, také netuším. Hořčík a bor jsem dodal a je to stále. Jinak ale rostou vcelku normálně. Zkusím teď někdy přihnojit cereritu nebo bio hnojiva, krom... celý příspěvek >
Okurky grafting, 18.5.2021
Ahoj, nejsem v tom zkušený, ale loni žádná, letos se podařilo 5 že 7. Podnože příště ne o 4 ale klidně o 7 dní později. Pytlík je ok, ale dal jsem je pak do průhledné plastové bedny s víkem, pod okno do stínu, na slunce ne, uschnou, spálí se. Po... celý příspěvek >
Vymrzle dřevo, 18.5.2021
No, aspoň bukový kolík bych sehnat mohl, bude to lepší, omotat asi nic moc neřeší.
Vymrzle dřevo, 18.5.2021
Ano, je to trubka, nenapadlo mi že by to mohl být problém, omotam na podzim jutou. Pomůžu nyní cereritem a ke konci léta síran draselný. Děkuji.mk.
Vymrzle dřevo, 17.5.2021 Obsahuje fotku
Ahoj, na podzim jsem zasadil meruňku Kioto na podnoži St. Julien, bohužel vymrzlo celé dřevo, tak jsem stříhal hnědé až jsem se dostal k roubu, kde raší dvě očka. Mám ale obavu, jestli to už není podnož. Můžete se podívat na fotku a říct svůj názor?... celý příspěvek >
Zasolení půdy, 22.4.2021 Obsahuje fotku
Ahoj, prosím o konzultaci. Zdá se mi, že ve skleníku mám asi zasolenou půdu. Listové zeleniny rostou velmi dobře, papriky a okurky jen zelené, plody nic moc. U sazenic, kde jsem použil půdu že skleníku mi na povrchu něco roste, vypadá to jak... celý příspěvek >
Jak se postarat o nový černý rybíz, 5.4.2021
Ano, zastřihnout na dvě tři očka a příští rok budete ochutnávat. Až se rozjede tak trochu cereritu.
Ostružiny - choroba?, 17.5.2020
Nebyl jsem si jist, díky.
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika