|
Příspěvky uživatele - 248.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Latnatec, 22.5.2008 Děkuji za info. Hezký den Jana |  | oleander - vadnutie kvetov, 22.5.2008 Zkusím to.Děkuju a hezký den. Jana |  |
|  | zásilková zahradnictví, 21.5.2008 Krulichovi jednoznačně +++++, špatné zkušenosti Starkl a Lukon Glads, tam jen jednou a naposledy. |  | oleander - vadnutie kvetov, 21.5.2008 Tak ten pacholek vesele žloutne dál, postřik nepostřik.Už jsem začala objíždět(na radu)květinky a zahradnictví.Květinky bezpředmětné.Ani v zahradnictví jsem neuspěla(mimochodem lístky s sebou),jen náznák, že by mohlo jít o fyziologické postižení.Co... celý příspěvek > |  | Latnatec, 21.5.2008 Dobrý den, už jsem v příspěvku "Dotaz" vysílala SOS ohledně Latnatce.Ale jelikož je to přehlédnutelné, píšu nové téma.Prosím poraďte, kdo máte zkušenosti s jeho pěstováním.Teď mě jen zaskočila sousedka, které jsem se šla pochlubit, má ho už... celý příspěvek > |  | Odpověď na způsob pěstování Ceanothus Concha, 20.5.2008 Tak jsem se dnes stala majitelkou úžasného keříku Latnatce.Prostě navštívila jsem zahradnické centrum, zamilovala se,vysolila 240 a už si ho vezla domů.Jenže teď zjištuji, že to nebude žádná sranda.A tady zjišťuju poslední info z roku 2005. Takže teď... celý příspěvek > |  | Durman - do jaké zeminy zasadit a jak hnojit?, 17.5.2008 Já bych se chtěla zeptat, jestli je nutné durmany přesazovat každý rok.Dostala jsem jeden darem, v obrovském květináči, takže mám docela obavy, jak to zvládnu.Nedal by se nějak "umenšit"?A kdy stříhat, na podzim nebo na jaře?Děkuju a hezký... celý příspěvek > |  | Znáte je...? A máte s nimi zkušenosti?, 13.5.2008 Holky, kluci... kaju se... je to Bidens,dnes jsem na něj narazila c Baumarktu.Na moji omluvu jen, že tenhle fakt neznám.Mě se tu "plevelí"jen ten pětilístečkový.A v enc.Wikipedia jsem objevila další druhy.Takže se třeba na trhu objeví... celý příspěvek > |  | Bessera elegans, 12.5.2008 Já ji jako pokojovku pěstuju... Jana |  | Bessera elegans, 12.5.2008 Tak už je to druhý měsíc... a pořád nic, ani lísteček.Jana |  |
|  | nerostou, 10.5.2008 Ještě dodatek, opravdu je na nějaké převisy dostatek času, to není otázka 3 týdnů. Přeju hezký den a hlavně trpělivost. Jana |  | nerostou, 10.5.2008 Nevím jestli to bude dobrá rada, určitě se ozve někdo "znalejší".Každá květina /jakákoliv/ potřebuje čas k zakořenění, adaptaci.Takže nesrovnávejte s katalogama... to je o počítačích a jak já říkám o "iluzích". S hnojením si... celý příspěvek > |  | Trumpetky, 7.5.2008 Jo jo, na to jsem úplně zapomněla. |  | Trumpetky, 7.5.2008 Dobrý den Moniko, Datura=Durman, takže jsem se i trefila.Mám doma jen 2,takže nejsem na jejich pěstování přeborník.Když to hodíte do Google nebo projedete toto diskusní forum, dostanete určitě odpověď na vše.Já je pěstuji v květináči, v létě venku, v... celý příspěvek > |  | Trumpetky, 7.5.2008 Taky mě to zajímá.Jediný na co jsem při "guglování"přišla, je fotka na www.drozdi-foti.prodám-chalupu.cz.,což je podle mě nepravděpodobné.Jde nejspíš o místní(krajové) pojmenování.S názvem "trumpetky" mě napadá snad jen durman,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|