|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Gregor Mendel by měl radost, 2.8.2024 Toto jsem zaznamenal už začátkem let sedmdesátých u dědy v Hulíně, já je taky pěstuju, říkáme jim -těm většinou bílým, ale i žíhaným baňatkám kabačky. Snad jsou to potomci pokřížené cukety a patizonu,SPCH. |  | Co na plíseň okurkovou?, 31.7.2024 82.69: Přišel jste jen vykakávat, nebo jste i znalý věcí? Snad si toho všimli všeci, že ty vaše šlehy rozumu jsou chudé, SPCH. |  |
|  | Jilm sibiřský - likvidace, 30.7.2024 Myslíte? SPCH |  | Žloutnutí listů třešně v létě, 29.7.2024 Františku, pokud by ta třešeň rostla na volném prostranství, nejspíš by tím netrpěla vůbec, nebo alespoň v podstatně menší míře. Tam by se totiž dalo lépe uklidit opadané listí-ať už lidským přičiněním, nebo by se více postaraly žížaly a další... celý příspěvek > |  | Co je to za strom, 27.7.2024 114.222, dobrá připomínka-i proto jsem bažil po detailnějších fotkách-víc by pověděly ty snímky, které ukazují místa odkud nové výhony startovaly, SPCH. |  | Co je to za strom, 26.7.2024 Slivoň-švestka, ryngle? Druhým stejným stromem rozumím tutéž odrůdu-ta by ale nepomohla. Vy snad myslíte stejný druh ov.stromu, leč takovou jinou odrůdu, která má potenciál dodat pyl, který umožní oplození, a tím pádem úspěšné vytvoření plodů? SPCH |  | Co je to za strom, 26.7.2024 Dejte víc detailnějších fotek, ale ani potom nevím. Snad vštěpit více různých odrůd, pak by ze současného stromu-kořen, kmen, kostra mohlo brzy -cca do dvou, tří let něco plodů být.Stejným stromem myslíte co? SPCH |  | Použití jateční pistole na krůtu, 26.7.2024 Jateční pistoli přiložit do týlní oblasti-tzn.zezadu- ta mezi očima je tvrdá, bodec může minout místo určení a naopak hrozí úraz řezníka! SPCH |  | Lilie, 26.7.2024 Nevím, jestli se tyto ještě rozjedou-spíš ne, ale příště nezapomeňte na drenáž, SPCH. |  | Možnost sloučení postřiku hnojivem na list, 18.7.2024 Předkové pěstovali stromy, které byly štěpené výš než většina těch dnešních, trávu často zkrmili, seno sklidili. Vlhkost a teplota pod vrstvou mulče je vyšší a toto trvá déle, než bez, není to vždy ku prospěchu-plísně, hniloba, slimáci, mravenci i... celý příspěvek > |  |
|  | Škůdce na cibuli, 16.7.2024 Jo tohle! To může být drabčík, SPCH. |  | Bile nitě, 16.7.2024 Mýval, ježek, nebo kočka-na škrkavky hoďte očka, SPCH. |  | Škůdce na cibuli, 15.7.2024 Já už pár roků cibuli nepěstím, většinu naší spotřeby pokrývá ta od kamaráda od Břeclavi, dokud jsem ji pěstoval, tak jsem řešil vrtalku a vyřešila to bílá netka, ale s žírem na cibulkách okrasných-tulipány, narcisy, mečíky, krokusy se setkávám... celý příspěvek > |  | Počasí 2024, 13.7.2024 Souhlasím s Vaším názorem pane PP, letos už min.podruhé! Na druhou stranu, odstínů zelené je snad i víc, než těch zprofanovaných padesát, SPCH. |  | Japonská vrba, uschly listy, 12.7.2024 Já bych ihned okolí výsadb.jámy důkladně, naširoko a do hloubky zryl, zkypřil, bal zhora tenší žel.tyčí zatloukáním a povrtěním rozrušil, zalil a celou dřevinu zakryl bílou netkou-cca na 1týden, SPCH. |  |
 |
|
|
|