|
Příspěvky uživatele - 158.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 20.1.2025 Také se připojím. Na začátku března vyseju řádek salátu Dubáček, římský salát na sazenice, karotky, ředkvičky, no někdy i koncem února. Mrazík tomu nevadí, vždy to vyleze, na salát se těšíme obzvláště. Dále ve skleníku predpestovavam v truhlíku i... celý příspěvek > |  | Papriky 2025, 12.1.2025 Děkuji všem za reakcí, ano,také jsem trochu studoval na netu a hledal příspěvky, ale přesto to zkusím, za to nic nedám. Samozřejmě dám vědět. Vloni jsem nerouboval a pohořel jsem s okurkami. Radši naroubuji než abych půdu ve skleníku proléval nějakou... celý příspěvek > |  |
|  | Papriky 2025, 11.1.2025 Ahoj, ta tykev, to je podnož pro roubování okurek, melounů. Jíst se asi ani nedá, netuším. Říká se že u nás nejde dopěstovat, přesto to chci zkusit, třeba se povede. Semo říká že nelze, a nevím proč a nějak se mi to nezdá. Prý ne u nás, proto chci... celý příspěvek > |  | Papriky 2025, 11.1.2025 Já mám také velké cukání, ale musím vydržet aspoň do konce ledna, pak to začne. Zatím jsem dal zakorenit křen z odřezků, už má lístek. Také mám zálusk s paprikami zaset jednu tykev fikolistou a pokusit se o vlastní semena, nemám chuť to kupovat za... celý příspěvek > |  | Zazimování jahodníku v nádobách, 10.1.2025  Já to mám ve skleníku v uličce a skleník nechávám otevřený jak dveře tak okna aby vymrznul. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025 Také jsem dnes zakoupil, doteď jsem dával jar a ti není to pravé. Ale jiný výrobek, tento už nebyl a nenašel jsem. Cena více než super. Vzal jsem i aku wapku, jen trochu jinou, více trysek. Hlavně na kola u auta. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 7.1.2025 To nevypadá špatně, asi pořídím do garáže na mytí pneu po přezutí, na postřiky se také hodí až mi to přeroste. Kuky, je to ona? |  | Rajčata 2025, 5.1.2025 Díky, waltre, když ho nepotkám, ozvu se. |  | Špičaté zelí, 4.1.2025 Ale jsou. |  | Rajčata 2025, 4.1.2025 Děkuji ti, Milane, ale to neřeš, snad je také někde potkám, času je mraky. |  |
|  | Rajčata 2025, 4.1.2025 No, žluté obecně moc nemusíme, a tomato Berry jsem nikde neviděl ani bych je nezkoušel za tu cenu semen. Většinou v okolí mají semena jen moravoseed, navíc v odrůdách už máme také jasno, tyhle jsou poslední co bych rád zkusil. Třeba někdo nabídne. |  | Špičaté zelí, 4.1.2025  Tak pánové, žádná srna, dnes ráno poprašek sněhu tak jsem šel stopovat a opravit sousedovi plot. Čerstvé stopy, jdu dál a vyplašil jsem jí, říkám no ty nejsi srna, koza jedna. Nikdo zatím ze sousedů netuší či je. Jsem opravil díru a ona se mezitím... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 4.1.2025 Ahoj pánové a dámy, blíží se nová sezóna a někdo z vás mi slíbil, už nevím kdo, Petr z Pardubic nebo Walter, že vyloupne semínka z goldkrone a gardenberry, rád bych zkusil ještě blumko. Máte někdo pár semínek k dispozici? Na oplátku kdyby někdo... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 2.1.2025 Tak dnes jsem byl na zahradě a zděšení, na kraji města a vlezli nám tam někudy srny nebo srna a sezrane zelí, špenát a růžičková kapusta. No nic musím najít netěsnosti, a to je to na kraji města v podstatě ve městě. No škoda, ale zase žádná tragédie.... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 1.1.2025 Taky nevím proč se tu hroti jak nakrájíme zelí. Každý jak se mu to líbí a chutná, mně se to líbí najemno a rád si ušetřím práci. A je mi úplně sumak jak se ten salát jmenuje a jestli je to originál receptura nebo ne. |  |
 |
|
|
|