Příspěvky uživatele - 158.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 20.1.2025
Také se připojím. Na začátku března vyseju řádek salátu Dubáček, římský salát na sazenice, karotky, ředkvičky, no někdy i koncem února. Mrazík tomu nevadí, vždy to vyleze, na salát se těšíme obzvláště. Dále ve skleníku predpestovavam v truhlíku i... celý příspěvek >
Papriky 2025, 12.1.2025
Děkuji všem za reakcí, ano,také jsem trochu studoval na netu a hledal příspěvky, ale přesto to zkusím, za to nic nedám. Samozřejmě dám vědět. Vloni jsem nerouboval a pohořel jsem s okurkami. Radši naroubuji než abych půdu ve skleníku proléval nějakou... celý příspěvek >
Papriky 2025, 11.1.2025
Ahoj, ta tykev, to je podnož pro roubování okurek, melounů. Jíst se asi ani nedá, netuším. Říká se že u nás nejde dopěstovat, přesto to chci zkusit, třeba se povede. Semo říká že nelze, a nevím proč a nějak se mi to nezdá. Prý ne u nás, proto chci... celý příspěvek >
Papriky 2025, 11.1.2025
Já mám také velké cukání, ale musím vydržet aspoň do konce ledna, pak to začne. Zatím jsem dal zakorenit křen z odřezků, už má lístek. Také mám zálusk s paprikami zaset jednu tykev fikolistou a pokusit se o vlastní semena, nemám chuť to kupovat za... celý příspěvek >
Zazimování jahodníku v nádobách, 10.1.2025 Obsahuje fotku
Já to mám ve skleníku v uličce a skleník nechávám otevřený jak dveře tak okna aby vymrznul.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025
Také jsem dnes zakoupil, doteď jsem dával jar a ti není to pravé. Ale jiný výrobek, tento už nebyl a nenašel jsem. Cena více než super. Vzal jsem i aku wapku, jen trochu jinou, více trysek. Hlavně na kola u auta.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 7.1.2025
To nevypadá špatně, asi pořídím do garáže na mytí pneu po přezutí, na postřiky se také hodí až mi to přeroste. Kuky, je to ona?
Rajčata 2025, 5.1.2025
Díky, waltre, když ho nepotkám, ozvu se. 
Špičaté zelí, 4.1.2025
Ale jsou.
Rajčata 2025, 4.1.2025
Děkuji ti, Milane, ale to neřeš, snad je také někde potkám, času je mraky.
Rajčata 2025, 4.1.2025
No, žluté obecně moc nemusíme, a tomato Berry jsem nikde neviděl ani bych je nezkoušel za tu cenu semen. Většinou v okolí mají semena jen moravoseed, navíc v odrůdách už máme také jasno, tyhle jsou poslední co bych rád zkusil. Třeba někdo nabídne.
Špičaté zelí, 4.1.2025 Obsahuje fotku
Tak pánové, žádná srna, dnes ráno poprašek sněhu tak jsem šel stopovat a opravit sousedovi plot. Čerstvé stopy, jdu dál a vyplašil jsem jí, říkám no ty nejsi srna, koza jedna. Nikdo zatím ze sousedů netuší či je. Jsem opravil díru a ona se mezitím... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 4.1.2025
Ahoj pánové a dámy, blíží se nová sezóna a někdo z vás mi slíbil, už nevím kdo, Petr z Pardubic nebo Walter, že vyloupne semínka z goldkrone a gardenberry, rád bych zkusil ještě blumko. Máte někdo pár semínek k dispozici? Na oplátku kdyby někdo... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 2.1.2025
Tak dnes jsem byl na zahradě a zděšení, na kraji města a vlezli nám tam někudy srny nebo srna a sezrane zelí, špenát a růžičková kapusta. No nic musím najít netěsnosti, a to je to na kraji města v podstatě ve městě. No škoda, ale zase žádná tragédie.... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 1.1.2025
Taky nevím proč se tu hroti jak nakrájíme zelí. Každý jak se mu to líbí a chutná, mně se to líbí najemno a rád si ušetřím práci. A je mi úplně sumak jak se ten salát jmenuje a jestli je to originál receptura nebo ne.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika