Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 4.10.2024
Nevím co je to za odrudu. Když něco koupíme jako v sáčku tak snad. Ale jestli nám někdo dá sazenice a jsou dobré tak se z nich vezmou semínka a pak se jmenujou interně, třeba od Maruš, Podobně ten celer u trhu. A jestli jsou odolné plísní, tak to... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 3.10.2024 Obsahuje fotku
Celer dám tak sem a omlouvám se
Rajčata 2024, 3.10.2024 Obsahuje fotku
Foto
Rajčata 2024, 3.10.2024
Tak pomalu rajčata venku končí. Při těch záplavách začalo u nás víc pršet a začala plíseň
Rajčata 2024, 29.9.2024
Protože jsem spíš z toho druhého tábora, kde se nic na dozrání neukládá, tak musím uznat, že vámi napsaný článek mě uklidnil. Všichni se hned nemusí dneska vrhnout na sběr rajskych plodů a všechny očesat. Myslim tím ty začínající a mladé. Já za... celý příspěvek >
Záhradníctvo Limbach, 14.9.2024
Tak nad tím jsem taky uvažoval.Jsem na tom ještě hůř, mám více postů o kterých si myslim, že je nepotřebuji číst.To je ale vlastnost internetových diskusí. Jeden napíše, že uskladní rajčata do lednice i když se to nedoporučuje. Vedle toho je studie,... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 12.9.2024
Co s nima budete dělat?
Rajčata 2024, 10.9.2024 Obsahuje fotku
Paní Bláža se 25.6.2024 ptala, jestli lze sázet rajčata.Jestli není pozdě. Názory byly různé. Tak by vaše rajčata by možná vypadaly dnes.
Rajčata 2024, 8.9.2024
Jak udržet porost ještě par týdnu? Nevymýšlet nesmysly, nebýt nenažraný. Rostliny jsou jako lidi. Já si nemyslím, že když začnu užívat v 70 letech Geriavit (doplněk stravy)tak se dožiju 100 let.Rajčata jsme stříkali proti plísní jednou a to s... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 31.8.2024
https://youtu.be/0Vc-9bylzfs?si=yaJWMwgyjvuuJPEw Toto video bych doporučil shlédnout. 
Rajčata 2024, 24.8.2024 Obsahuje fotku
Jeden z nich
Rajčata 2024, 24.8.2024 Obsahuje fotku
Blahopřeji máte to pěkné. My máme ta velká rajčata moc rádi.Pred několika lety jsme je dostali od paní z Ukrajiny, tak jim říkáme Ivan. Semínka máme svoje.Je to možná můj dojem, ale když pukne malé rajče za dva dny ho nemůžu jist to velke se nejak... celý příspěvek >
Plotostrih na habrový plot, 14.8.2024
Tak všechno je na internetu. Jak to strihat, čím to strihat.Pro začátek bych si objednal firmu. Třeba jenom na část. Vznikne nová zkušenost. 
Petržel, 12.8.2024
Mrkev na záhonu setá normalne nám velmi dobře roste, presazovana do plat od vajíček taky i když je menší. Na obou záhonech má zelená nať lehce bílou barvu, jako když ji poprášite moukou. Nevíte co to je, mám to nějak ošetřovat?
Éurobenzin a krovinorez, 9.8.2024
A pocty vám taky moc nejdou. 5 litru na 2 roky pro dva stroje je litr a něco pro jeden stroj ročně.Kdyz už. Tak lidičky. Když si pořídíte nějaký motor, který je moderní, třeba Japonský, tak ten má tak malé dírky v palivovem zařízení ze ho náš benzin... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika