|
Jaký škůdce na lísce, 16.7.2023 Vladimír |
 |
Změny ve fóru +++, 16.7.2023 Já jsem jen s tou válkou reagoval na příspěvek: "Pak by snad mohl zavládnout mír. Walter", Když není mír, tak je logicky válka.
Jinak tu bohulibou snahu příchozích z jiného fóra jak by toto fórum mělo vypadat nepovažuji za upřímnou. Možná by bylo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Změny ve fóru +++, 16.7.2023 Jen bych chtěl vědět, co říkáte na tento příspěvek.
"Pan Walter má úplnou pravdu a to co napsal jednoznačně platí, i když se vám to nelíbí - je hanbou, že tady máte ten politováníhodný chaos s vkládáním obrázků. To je ten skutečný trapas. Tomu,... celý příspěvek > |
 |
Změny ve fóru +++, 16.7.2023 Včera v noci přidal ve vlákně Zahrada.cz na tom druhém fóru Neregistrovaný toto vysvětlení: "Je velký rozdíl mezi tím udělat si nové phpBB fórum na "čisté louce" a začleněním existujícího fóra na zahrada.cz do phpBB, které je naprogramované jinak,... celý příspěvek > |
 |
Změny ve fóru +++, 15.7.2023 Rád bych si od Vás něco přečetl. Jaké jméno používáte na tom truc fóru jak tomu říkáte. Jinak pro mne není smysluplné diskutovat s někým, kdo se bojí uvést své jméno. Pokud jde o pana Waltera, tak jeho příspěvky čtu na obou fórech a nemám s tím žádný... celý příspěvek > |
 |
Změny ve fóru +++, 15.7.2023 Ano, toto fórum mně vyhovuje a proto tady jsem. Nechápu Vás, proč se zde angažujete, když Vám toto fórum nevyhovuje. Tím "My" myslíte účastníky toho druhého fóra? S tím "přidal jsem obrázek lidi" to je tedy trapas. Já jsem napsal: (přidal jsem... celý příspěvek > |
 |
Změny ve fóru +++, 15.7.2023 Nerozumím tomu, proč se musí členové toho druhého fóra stále navážet do Zahrada.cz. Když mně nějaké fórum nevyhovuje, tak tam nejsem a nekydám na ně špínu. Mně Zahrada.cz svým obsahem vyhovuje. Když chci aby se obrázek objevil ihned v nových... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2023, 15.7.2023 Právě teď jsem přidal obrázek rajčete Ildi.
Vladimír |
 |
Rajčata 2023, 15.7.2023  Rajče multiflora Ildi.
Vladimír |
 |
Rajčata 2023, 12.7.2023 Před dvěma hodinami jsem tady přidal fotku a zatím ten příspěvek není uveden v nových příspěvcích. Tímto chci na to upozornit.
Vladimír |
 |
|
 |
Rajčata 2023, 12.7.2023  Jedna fotka tyčkových rajčat- vpředu jsou španělské bifteky.
Vladimí |
 |
Rajčata 2023, 12.7.2023 To nevím. Ale mám tam takový kousek pozemku plný pýru a tak ho chci na podzim osít trávou. Pomalu ho ryji a pýr vybírám. Je to problém, protože koleno mne strašně bolí. Když mám zrytou plochu cca 1,2 x 5 m, tak na to dám černou folii a něco tam... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2023, 12.7.2023 Pro letošek jsem omezil sortiment pěstované zeleniny. Hrách už mám sklizený, rajčata jsou ve skvělé formě stejně tak jako Hokaida a cukety, před čtrnácti dny jsem ještě vysel okurky nakladačky a salátovky. Zatím se mně ty bouřky a kroupy vyhýbají,... celý příspěvek > |
 |