Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 13.7.2024
První Stupické jsem utrhl začátkem července, pak postupně do teď další tři. Ostatní odrůdy nic. A rostliny jsou podivně slabé. Folník.
Okurka- skleník- choroba, 10.7.2024
Včera jsem na roubované hadovce ve skleníku zjistil příznaky (možná) plísně. Na naši polohu docela brzo. Zajímavé je že rostlina je v zadní části daleko od dveří. Preventivně postřik Curzate. Vedle rostoucí čtyři nakládačky čisté.
Hadovky - deformované plody, 29.6.2024
Tak když se to nabílí zvonku, na plody stěží co spadne. Déšť to sice trochu smývá, ale stačí jednou za sezonu to přetřít. Afrikány dáváte jako krmení slimákům? Protože když zasadíme afrikány na záhon, nestačíme sypat, jinak je sežerou naposezení.
Lze ještě sázet rajčata?, 28.6.2024
Já bych tak silně optimistický nebyl. Ne všichni zahrádkaří v tak ideálních podmínkách jako vy, pane W. Záleží jak na té poloze, tak na odrůdě. Zkusit to může, co z toho bude uvidí.
Meruňky 2024, 27.6.2024
Zkuste si uvědomit, že ne každý zahrádkaří v takové poloze jako vy, kde (snad) i v letošních kalamitních mrazech je tak skvělá úroda. Ne každý mimo vás je neschopný, když úrodu nemá, protože ji zdecimoval mráz.
Hadovky - deformované plody, 23.6.2024
Když je to jen na plodech na zemi, jsou ohlodané od slimáků.
Jak na neplodný rybíz?, 19.6.2024
Záhada hlavolamu. Tchán nepečuje, rybíz má, vy nepečujete, rybíz nemáte. Rybíz je rostlina která plodí každému a všude za jakýchkoliv podmínek. Pokud jde o údržbu, pokouším se držet rady M. Vysloužila. Každoročně X nejstarších výhonů vyříznete a X... celý příspěvek >
Stihl FS120 nebo FS235, 19.6.2024
Zkušený nejsem, jen názor. Stihl je určitě skvělá značka ať už vyrábí kdekoliv. Polovina dílů pro automotiv napříč značkami se vyrábí v Číně. A přece jen drobná zkušenost. Mám aku křovinořez Parkside. S originál hlavou stále potíže, lámání struny,... celý příspěvek >
Okurka- skleník- choroba, 17.6.2024
Vespod rybníček, navrch ohníček říká se na znujemsku. Okurku snad ani nejde přelít. Tu zeminu vidím podobně jak vy.
To je zase vlákno. Nejsou to svilušky, není to houba, není to hnojením. Tak čímpak vono to asi bude? Možná to sabotuje jistá nejmenovaná mocnost, která si najímá různé záškodníky po celém světě. A bohužel se soustředili na vaši vokurku, aby dali ránu... celý příspěvek >
Moruše bílá - nedozrávající plody, 17.6.2024
Jen tipuju, řekl bych že je jí zima. V 550 mnm asi prosperovat nebude.
To bylo myšleno obrazně. Možná to dělám špatně, ale moje zkušenosti jsou, že takto napadené rostliny už nikdy neprosperovaly a postupně odešly, postřik nepostřik. A když má tazatel tak zamořený skleník jak z postu vyplývá, tak jednochuché jak píšete... celý příspěvek >
Okurka- skleník- choroba, 16.6.2024
Podle mých zkušeností je mimimálně pět minut po dvanácté. Zvlášť jestli přijdou větší tepla. Rostliny by se musely v postřiku koupat obden a stejně je zpoždění půl sezóny, protože napadené listy jsou nefunkční a rostlina musí vytvořit nové.
Okurka- skleník- choroba, 16.6.2024
Svilušky, roztoč. Ošetřit okamžitě při zjištění příznaků, u vás už preventině.
Meruňky 2024, 13.6.2024
Tak především, korzár použil tu sentenci, že se z toho posereme v takovém kontextu, že to minimálně mrzelo tu část pěstitelů, kterým všechno zmrzlo a připadlo to mně osobně jako výsměch. Možná jsem vztahovačnej.  A za druhé, Korzár z hlediska... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika