Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte začátečníkovi, 17.11.2023
Měl jsem založené koupené stromky ve zrytém záhoně, po založení jsem je zalil, na jaře byly OK. V písku nevím, nemáte nějaký záhon?
Tvar špičák, 11.11.2023
Pane Hlavatý, proč sem zase lezete a provokujete? Nikdo tu na vás není zvědavý.
Tvar špičák, 11.11.2023
Do kterých odrůd ovoce /jabloní/ byly uměle implantovány geny? Něco takového není v EU povoleno.  Nerezistenty jsem na chalupě na Vysočině /cca 600 m.n.m/ dávno zrušil, tlak strupovitosti byl obrovský, nedalo se to "ustříkat". 
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 9.11.2023
Mospilan 50g... kolik Mospilanu ročně spotřebujete? Já pár gramů, to bych měl na 10 let.
Rajčata 2024, 9.11.2023
Tady mají dopravu zdarma /v ceně/ a pravidelné slevy. Nevím, zda jsou ceny vyšší než jinde, aby kompenzovaly dopravu zdarma. https://www.emos.cz/zarovky
Poraďte začátečníkovi, 7.11.2023
Na podnoži myrobalán cca 5 let od výsadby.
Ako upravit pozemok plny kamenov, 5.11.2023
A o čem bude se starostkou jednat? Neměla ten pozemek kupovat, teď už si na obci nic nevezme.
Vyber a umiestnenie jabloni (a dalsich) - zacinajuci zahradkari, 28.10.2023
Rané třešně jsem zrušil, prakticky všechny třešně sežrali ptáci. Na pozdnější třešně ptáci nejdou, proti červíkům /vrtuli třešňové/ dělám postřik přípravkem Spintor. "SpinTor obsahuje účinnou látku spinosad, což je přírodní produkt získaný... celý příspěvek >
Skladování jablek, 27.10.2023
Dávám si do běžné ledničky /dolu do velkého šuplíku/ hrušku Wiliamsovu, které mám vždy velkou ůrodu a rychle dozrává.Jablek teď až zas tak moc nemám, do konce roku je sním.  Za cca 123kwh deleno dvěma se to podle mne vcelku vyplatí.... celý příspěvek >
Skladování jablek, 27.10.2023
Vypadá to velmi dobře. Jaký je vnitřní objem/roční spotřeba/cena chladničky?
Vyber a umiestnenie jabloni (a dalsich) - zacinajuci zahradkari, 25.10.2023
Sázet 2 třešně smysl má, já mám 4 a úrodu sníme jako nic. Radši bych hledal rady tady, než u zahradního architekta.
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.10.2023
... dusíkaté vápno je "rychlý dusík"... 
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.10.2023
Jak jste přišel na to, že dusíkaté vápno "rychlý dusík"? Vyhledejte si, jak se postupně v půdě přeměnuje.
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 10.10.2023
Je to nějak jinak..."Hnojivo bylo aplikováno speciálním dlátem z nekolejové brázdy do kořenové zóny"...a někde se tam píše o tekutém hnojivu... teď nemůžu najít. Ale to není podstatné. Asi nejdůležitější mi přijde... "Nejvyšší výnos byl... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 10.10.2023
Z uvedeného dokumentu... Jak se asi provádí "Přihnojení při kypření"... "Dlátem do hrůbku"? Máte nějakou představu?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika