Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kultivátor, který i "ryje", 23.2.2023
Mám rotavátor VARI K-60, je to s ním dost namáhavé, i když to netrvá dlouho. Takže spíš nedoporučuji. Možná ten s koly o kterém píše pan PP. 
Kultivátor, který i "ryje", 23.2.2023
Kultivátor/rotavátor asi rytí nenhradí, Na podzim ryji, na jare používám rotavátor. Mám cca 140 m2. Na 40m2 se to podle mne nevyplatí.
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 27.1.2023
V popisu odrůdy bývá uvedeno, jaké je nasazení hlíz a doporučená vzdálenost pro výsadbu. Např. firma Europlant uvádí o odrůd:  "Jelly má střední nasazení hlíz. Proto doporučujeme vzdálenost v řádku 28 - 30 cm (~ 46.000 rostlin na 1... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 26.1.2023
To asi bramboru nedonutíte. Jedině sázet blíž k sobě nebo použít odrůdu, která nasazuje vice hlíz.
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 24.1.2023
Dobré zásobení hořčíkem - zapravit hořkou sůl do půdy před výsadbou nebo přidat hořkou sůl do prvních dvou fungigidních postřiků (2-3%).
Příprava skleníku na jaro, 12.1.2023
Lepší by bylo si sehnat igelitovou plachtu - zakrytí /igelitem/ udrží v půdě delší dobu plyny, které vznikají reakcí dusíkatého vápna s půdní vlhkostí.
Příprava skleníku na jaro, 11.1.2023
... zasypal dusíkatým vápnem... Podle mne by se mělo dusíkaté vápno zapravit do země - buď rotavátorem nebo mělce zrýt. Potom zalít a tepre pak překrýt nepropustnou folií /uigelitem/.
Roub Elise, 2.1.2023
Prudil jste tady Vy, psal jste něco o "borcích" apod.. Kde koupit, si může vyhledat na internetu. 
Roub Elise, 2.1.2023
Vy jste taky velký mudrlant. Jabloň Elise se prodává.
Roub Elise, 2.1.2023
Od Vás jsme se dozvěděli, že to má údajně jednoduché řešení. Podle mne je jednodušší koupit nový stromek.
Roub Elise, 1.1.2023
Zeptat se nebo si jednosušše vzít je dost velký rozdíl.
Roub Elise, 1.1.2023
V sadu, kde prodávají jablka, se dají zdarma odebírat rouby?
Hustomer vs. refraktomer, aké faktory ovplyvňujú meranie, kto je presnejší?, 30.12.2022
Prodavaji se i refraktometry na alkohol. REF80-M Refraktometr na alkohol|0-80 obj.%
PRODEJ STROMKŮ eshop, 11.11.2022
Byl jsem tam 2x kupovat osobne, vse OK. S jejich e-shopem zkusenosti nemam.
Pyramida na jahody, 9.10.2022
Podle mne nepraktické, ty vyšši stupně stíní plochu, která je za nimi a hůře se bude měnit zemina, což je u jahod nezbytné.
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika