Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 23.1.2025
250 ml Vertimecu je na mne vcelku dost, ale zatím mám, možná až mi dojdou zásoby. Svilušku na jahodách míváte? Dříve jsem někdy měl /alespoň jsem to tak podle listů vyhodnotil/, ale v posledních letech ne.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 19.1.2025
Mám ještě zásoby přípravku Vertimec, pokud je viditelný výskyt /mám to vcelku v oku/ dělám postřik před sklizní. Vertimec je můj oblíbený postřik, dávam při výskytu svilušky ve skleníku na roubovaných okurkách. Nevím, co jiného bych dal na svilušku... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 19.1.2025
Míval jsem přípravek Sanmite, kontaktní. Dělal jsem postřiky po sklizni /po posekání, ořezání listů/ i máčení sazenic. Ale nebyl jsem s ním moc spokojeny, mel mít dlouhodobý účinek, ale neměl. Svilušku na jahodách máte?
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 16.1.2025
A máte roztočík na rostlinách? Rozeznáte jeho působení? Já jsem s ním dříve dost bojoval, ale v roce 2018 u mne bylo v létě velké sucho a od té doby je dost potlačený, moc se nevyskytuje. Pokud ano, dělám postřik přípravkem Vertimec před sklizní, aby... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025
Na co používáte Ortus? Vertimec už není moc účinný? Tak to se mi moc nezdá, u mne funguje dobře. Ortus je jen kontaktní a není translaminární a spoustu let se používá v jahodách v Německu. To bych spíš věřil, že Ortus už není moc účinný.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025
Používám smáčedlo Silwet. Pro postřik přípravkem Vertimec /roztočík, svilušky/ je nezbytné. Připadně i jiné postřiky do jahod, je to dost velký rozdíl se smáčedlem nebo bez smáčedla, to vidím na listech. S těmi jahody z Egypta jsem to nepochopil... celý příspěvek >
A nějaké ekologické smáčedlo - např. do jahod - neznáte?
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025
Za cca 600 jsou v tom 2 akumulátory? To je tedy velmi levné. Těžko říct, jaký má takový výrobek životnost.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 7.1.2025
Akumulátorová wapka... o jaký přístroj se přesně jedná? Zde mají nějakou levnou... https://www.nasenaradi.cz/aku-naradi/aku-tlakova-mycka-250w-30bar-2x-baterie-48v/ To je ona?
Black asian pear 🍐, 28.12.2024
Pokud se táto hruška pestuje vo vysokých polohách, tak to nebude nic moc. Pěstuji na Vysočině v poloze cca 600 m.n.m., jsem rád že mi dozraje Williamsova,
Špičaté zelí, 27.12.2024
Jaký kdo používá rostlinný olej? Já používám olivový, ale ten dost podražil. Nejradši mám tzv. řecký salát s balkánský sýrem. Originál Feta je také dost drahý, tak ten jen občas.  
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 27.12.2024
Mně se tu líbí, zůstávám i nadále. Zakomplexované lidi, kteří neustále řeší, jak to tu není podle jejich představ, tu nepotřebujeme.
Bella🍎, 30.11.2024
Pane KORZÁR, nenechte se odradit. Mne se Vaše příspěvky líbí. Karolko tu nikdy nic zajímavého nenapsal...
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 28.11.2024
Na podzim - už řadu let - postupne vsechno zryji. Na jaře už více let používám rotavátor. Je to relativně rychlé, ale práce s rotavátorem je vcelku dost namáhavá.
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 28.11.2024
Neotravujte s tím.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika