|
Rajčata 2024, 4.10.2024 Nevím co je to za odrudu. Když něco koupíme jako v sáčku tak snad. Ale jestli nám někdo dá sazenice a jsou dobré tak se z nich vezmou semínka a pak se jmenujou interně, třeba od Maruš, Podobně ten celer u trhu. A jestli jsou odolné plísní, tak to... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2024, 3.10.2024  Celer dám tak sem a omlouvám se |
 |
|
 |
Rajčata 2024, 3.10.2024  Foto |
 |
Rajčata 2024, 3.10.2024 Tak pomalu rajčata venku končí. Při těch záplavách začalo u nás víc pršet a začala plíseň |
 |
Rajčata 2024, 29.9.2024 Protože jsem spíš z toho druhého tábora, kde se nic na dozrání neukládá, tak musím uznat, že vámi napsaný článek mě uklidnil. Všichni se hned nemusí dneska vrhnout na sběr rajskych plodů a všechny očesat. Myslim tím ty začínající a mladé. Já za... celý příspěvek > |
 |
Záhradníctvo Limbach, 14.9.2024 Tak nad tím jsem taky uvažoval.Jsem na tom ještě hůř, mám více postů o kterých si myslim, že je nepotřebuji číst.To je ale vlastnost internetových diskusí. Jeden napíše, že uskladní rajčata do lednice i když se to nedoporučuje. Vedle toho je studie,... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2024, 12.9.2024 Co s nima budete dělat? |
 |
Rajčata 2024, 10.9.2024  Paní Bláža se 25.6.2024 ptala, jestli lze sázet rajčata.Jestli není pozdě. Názory byly různé. Tak by vaše rajčata by možná vypadaly dnes. |
 |
Rajčata 2024, 8.9.2024 Jak udržet porost ještě par týdnu? Nevymýšlet nesmysly, nebýt nenažraný. Rostliny jsou jako lidi. Já si nemyslím, že když začnu užívat v 70 letech Geriavit (doplněk stravy)tak se dožiju 100 let.Rajčata jsme stříkali proti plísní jednou a to s... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2024, 31.8.2024 https://youtu.be/0Vc-9bylzfs?si=yaJWMwgyjvuuJPEw
Toto video bych doporučil shlédnout. |
 |
|
 |
Rajčata 2024, 24.8.2024  Jeden z nich |
 |
Rajčata 2024, 24.8.2024  Blahopřeji máte to pěkné. My máme ta velká rajčata moc rádi.Pred několika lety jsme je dostali od paní z Ukrajiny, tak jim říkáme Ivan. Semínka máme svoje.Je to možná můj dojem, ale když pukne malé rajče za dva dny ho nemůžu jist to velke se nejak... celý příspěvek > |
 |
Plotostrih na habrový plot, 14.8.2024 Tak všechno je na internetu. Jak to strihat, čím to strihat.Pro začátek bych si objednal firmu. Třeba jenom na část. Vznikne nová zkušenost. |
 |
Petržel, 12.8.2024 Mrkev na záhonu setá normalne nám velmi dobře roste, presazovana do plat od vajíček taky i když je menší. Na obou záhonech má zelená nať lehce bílou barvu, jako když ji poprášite moukou. Nevíte co to je, mám to nějak ošetřovat? |
 |
Éurobenzin a krovinorez, 9.8.2024 A pocty vám taky moc nejdou. 5 litru na 2 roky pro dva stroje je litr a něco pro jeden stroj ročně.Kdyz už. Tak lidičky. Když si pořídíte nějaký motor, který je moderní, třeba Japonský, tak ten má tak malé dírky v palivovem zařízení ze ho náš benzin... celý příspěvek > |
 |