 |
Příspěvky uživatele - 11.32
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování, 10.9.2019 Víte, co jsou to anaerobní mikroorganizmy? Nejjedovatější klostridia - původce botulotoxinu se množí pouze v zavakuovaných potravinách.
Udělejte si test. Vemte dva kusy syrového masa, jeden zabalte do papíru, druhý do nepropustné folie. Po... celý příspěvek > |  | Redeni palenky po destilaci, nebo pred konzumaci?, 10.9.2019 Velký rozdíl v chuti asi nebude. Přesto platí pravidlo, že destiláty se ukládají, nechávají zrát, archivují ve výsledné koncentraci nebo jen o něco vyšší, počítáme-li s andělskou daní.
Můžete si ponechat část destilátu vyšší... celý příspěvek > |  |
|  | Třešeň Kordia - co se děje?, 26.4.2018 Na hryzce mi to nepřipadá. To by vyrašily všechny pupeny a dál nerostly a uvadly. Tady je většina stromku suchá a sem tam něco raší. Hryzec taky napadá třešně dost nerad (přednostně jabloně). |  | Třešeň Kordia - co se děje?, 26.4.2018 Patrně kombinace dírkovitost, úžeh, mráz. Zdá se, že stromek to má nahnuté. |  |
|
|
|