 |
Příspěvky uživatele - 195.133
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Generátor kouře, 26.1.2020 Dík za odpověď. Zkoušel jsem v dymboxu ruzne velikosti štěpek, ale dymbox mi zhasíná. Venkovní teplota je pod nulou. Nicméně objednal jsem si výkonější kompresor. Dymbox mate jaky? Vystupní trubku (vyvod kouře) mate v dolní části dymboxu, anebo... celý příspěvek > |  | Generátor kouře, 21.1.2020 Jakou teplotu v udírně držíte? 25 st. C? A štěpky používáte jakou hrubost?
Já měl nějaké zásoby štěpek z polskay k Dymboxu. Už došly.Teď jsem používal naše české, ale zhasíná mi to. Tak nevím. Dymbox jsem čistil zatím jen mechanicky, vyškrábáním.... celý příspěvek > |  |
|  | Uzení špeku, 8.1.2020 Před vánoci jsem od známého z jatek sehnal vyšší sádlo s kůží cca - 4-5 cm. Naložil jsem ho potřením směsi soli a pragandy, posypal sušeným česnekem a zavakuoval.
Udil jsem to po 5-ti dnech. Opláchl a udil (prohříval) teplotou 70 st. C, 1... celý příspěvek > |  | Uzení masa, 8.1.2020 Také napřed maso vytažené z láku prohřeji v elektrické udírně vyhřáté na 80 st. C asi hodinku. Pak zapálím vyvíječ kouře a jedu dál standartně.
Chci se ale zeptat - ten Váš lák 24 proc. je dost silný. Za jak dlouho udíte? Není to... celý příspěvek > |  | Kaiserova elektrická udírna, 25.11.2019 Zdravím. Já se při výběru elektrické udírny řídil požadavkem, aby uzení bylo radostí a ne otročinou... Když jsem začal před více než 30 - ti lety udit v udírně na chatě, topil v garáži, kam jsem chodil přikládat, ve dne v noci hlídat, aby to... celý příspěvek > |  | Elektrická udírna z Mountfield, 29.10.2019 Já používám dymbox od letošního června.
Už to mám celkem ochytané. Uzení s původním postupem se štěpkou v plechové krabici se nedá chuťově porovnat s uzeným pomocí dymboxu.
Udím šrůtky bůčku, kotlety, kýty a klobásy. Neudím plátky. To musíte... celý příspěvek > |  | Kaiserova elektrická udírna, 4.8.2019 Zdravím.
Také jsem o ní uvažoval, dobrá cena a masivní provedení. Ale zarazil mne postup uzení, hlavně časté kropení pilin vodou. To u mne rozhodle, že ne. B. |  | Elektrická udírna z Mountfield, 4.8.2019  Zdravím. Já to mám takto:
B. |  | Elektrická udírna z Mountfield, 10.6.2019 Dobrý den.
Mám půl roku elektrickou udírnu z Mountfieldu (char-broil). Celkově jsem s ní spokojen - rychlouzení horkým kouřem. Pokud ovšem chci udit při teplotě cca 80 st. C, vyvíječ kouře v udírně málo kouří. Zvažuji, že k udírně doplním... celý příspěvek > |  | Houba na jehličnanech - poradí někdo?, 3.5.2019 I nás rez hrušková nemile překvapila, nikdy jsme to neviděli, hrušku nemáme. Celou tuji jsme místa, kde byla rez hodně posolili a rez po chvíli začala skapávat na zem, a tu jsme také posolili. Druhý den nebylo po rzi ani památky, tak snad to... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|