Příspěvky uživatele - 99.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sazečka, 29.3.2022
Bydlím v okrese, kde je Vrchlabí. Ano, jak my říkáme v kraji (myšleno HK) si neumí představit, co se nadřeme na jílovité červenici, abychom ji zúrodnili a dá-li počasí i něco vypěstili. Jablka rezistentní na strupovitost strupovitá, nevalné řepovité... celý příspěvek >
Veľkosť koreňa - jablon mm106, 29.3.2022
Říká se co je nad zemí, tak je pod zemí. S jakým průměrem počítat do délky? Tím je myšleno co? Pokud hodně seříznete jabloň 20-30 let na mm106, tedy strom v nejlepších letech, tak i dle odrůdy se bude snažit strom dohnat kořenový systém. Mohou být... celý příspěvek >
Jakou teplotu máte v pařeništi?, 28.3.2022
Nemám pařník, ale skleník a větrám dveře dokořán s možností otevřít i boky skleníku, ale na to je ještě brzy. Ano ochlazuji a to teplo uchovávám pro chladnější část dne, tedy ráno... Zalévám velmi vydatně. Ochlazuje to vzduch a navíc se teplo... celý příspěvek >
Jakou teplotu máte v pařeništi?, 23.3.2022
Pařeniště, skleník není usmažiště a vy v něm máte -2 a dopoledne +40 a odpoledne +50? Obě teploty jsou v nynějších podmínkách relativně lehce odstranitelné. Samozřejmě, že rostlinám vadí takové vysoké teploty vzduchu, zvláště pokud jde o rostliny,... celý příspěvek >
Jahody - nové skusenosti, 27.2.2022
Nyní jsem si ještě vzpomněl. To trhání jahod Rumby je opravdu vynikající. Každá jahoda ma znatelné kolénko nad stopkou cca 1cm a když jahody trháte, tak vždy v tom kolénku se jahoda oddělí a je to i slyšet, jak to v kolénku praskne. Jahody jsou... celý příspěvek >
Musím říci, že jsem měl nejdříve napsané Rumbu nechat přezrát, ale opravil na dozrát. Přezrát je tvrdý výraz První rok jsem byl zklamaný z chuti Rumby a bylo i mokřeji a byla plíseň. Chtěl jsem ji zlikvidovat. Ta nádhera zdravých plodů mě i přes... celý příspěvek >
Z mé Polky jsem byl rozčarován a jsem nadšen z Florence. Kdysi jsem si pořídil senga senganu a bylo to to samé. Strašlivě malé plody s mizernou úrodou. Třeba potřebujou teplejší oblast. Jsem 430m a okolo mne kopce 600-700m.n.m. úpatí Krkonoš. Ke... celý příspěvek >
Červený angrešt, 26.2.2022
Naučil jsem se střihat rybíz a angrešt tak, abych odstřihl všechny vrcholky větviček. Nikdy jsem nestříkal. Prý se údajně drží v koncích větviček spory plísně a vajíčka mšic. Nevím zda je to pravda a mám pouze odolné angrešty, primu, pax a famózní... celý příspěvek >
Rozrytý trávník, drobné hromádky hlíny, 25.2.2022 Obsahuje fotku
Já viděl to foto podobně jako u mne.
Jahody - nové skusenosti, 24.2.2022
Po 30 letech jsem měnil jahody. Staré již degenerovaly. Mám Rumbu Florence a Polku. Rostliny byly od jahodyondráček a frigosadba. Po druhém roce jsem vyřadil Polku. Malé plody a nic moc plodnost. Florence pěkné velké plody s nejpozdnější dobou... celý příspěvek >
Rozrytý trávník, drobné hromádky hlíny, 24.2.2022
Mám to taky na trávníku a je to mezi krtinci. Podle mne to má na svědomí krtek a většinou se to vyskytuje na tvrdší zemině, třeba u brány a nebo kde se chodí a nebo kořeny od stromů.
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 21.2.2022
Není to hybrid, tak vyzkouším 2 rostlinky.  Díky za info o Jitce
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 21.2.2022
Letos jsem koupil rajče keříčkové JITKA. Máte někdo zkušenosti s chutí plodů? údajně dorůstá 1m, bez vyštipování a opory??
Meruňka s velkou korunou, 12.2.2022
Tvarem koruny to vypadá, že je to semenáček těch stromů v pozadí. Co já bych za to dal mít takový krásný strom na zahradě. Mě nedojdou ani jablka. Ochutnával jsem nyní Admirál. Nenadchlo mě to, tak doufám, že letos po první větší úrodě se to zlepší,... celý příspěvek >
Vytáhlé sazenice celeru, 11.2.2022
celer bulvový majoránka Pro běžné pěstitele to může připadat, jako zbytečnost, ale každý někdy začíná. Je tam video i přesazení majoránky a ta je dokonce ještě menší. Doporučil bych Vám Váš celer nechat 14 dní v chladnější místnosti (já mám... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika