Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Royal Majestic, 19.7.2022 Obsahuje fotku
Bude dozrávat Royal Majestic. 
San Castrese, 19.7.2022 Obsahuje fotku
Chutné, navinule sladké meruňky. Rozhodně nic fádního.
Broskve 2022, 19.7.2022 Obsahuje fotku
"Prostřední broskve" (zralost mezi FM3 a RH)
Amsdenova, 19.7.2022 Obsahuje fotku
Dostatešně sladká se správným bělomasým řízem. 
Kdy dozrává Kioto?, 19.7.2022 Obsahuje fotku
Mizérie. 
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 18.7.2022 Obsahuje fotku
O tom nejsem vůbec přesvědčen. Williamskova a Williamsova červená jednak "pidi" hruštičky nejsou, zrají v druhé polovině až koncem srpna, někde až začátkem září a jednak mají dost kořenitou chuť. 
Meruňky 2022-2, 18.7.2022 Obsahuje fotku
Dovolil bych si pochybovat o KUKYHO Harlayne. Pro ilustraci přidávám fotky meruněk zrající v podobném termínu. Hlavně Harlayne nezraje 4 dny po Goldrichu, jak uvádí KUKY.
Obaleč švestkový - 1. generace, 18.7.2022
Letos byla úžasná sklizeň meruněk. Dnes jsem dosbíral padavky, zdravé padavky (žádné vykrajování nahnilých částí!), na sirup. Zralé, přezrálé, chuťově naprosto dokonalé. Upřesnění:  Sklizeň Goldrichu.  
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 17.7.2022 Obsahuje fotku
Williamsova nemůže být v tuto dobu velká a zralá ani u Brna. 
Goldrich meruňka, 17.7.2022 Obsahuje fotku
GOLDRICH - jedna z nejpěstovanějších meruněk v Evropě, je to nejlepší, co tady mám z hlediska plodnosti, velikosti plodů, jejich vyrovnané kvality, odolnosti proti praskání a hnití, výborného zdravotního stavu stromu, nenáročnosti na prostředí.
Frostina, 17.7.2022 Obsahuje fotku
Opravdu není špatná tahle odrůda. Slušně, meruňková, i sladká. Zajímalo by mě, co na ní řekne pan Vysloužil (doktor 236.1). 
Meruňky 2022-2, 17.7.2022
Pěkné, Tomáši. Odkud jste? Já si myslím, že Hargrand není vůbec tak špatná meruňka, jak se domníval pan Hlavatý. Podle mě má zajímavou příchuť a je to pravý opak Goldrichu - je spíše sladký. Ale ta sladkost není fádní, jako například u letošního Big... celý příspěvek >
Švestky 2022, 17.7.2022 Obsahuje fotku
S tím Kalipsem jste mě docela zaskočil, pane ITB. Na těch posledních Vašich fotkách to Kalipso moc nepřipomíná, spíše na té první fotce, kde jste měl Kalipso s Čačanskou ranou na dlani a tam bylo kulatější. Pěknou fotku plodu mají v Uherském Ostrohu,... celý příspěvek >
Velká raná meruňka, 16.7.2022
Možná, že je to ostatním srdečně jedno, ale mě by fakt zajímaly fotky, pane z Buchkova. Myslím těch plodů.
Nejranější odrůdy slivoní, 16.7.2022
Tvarově to opravdu připomíná "kulaté" Kalipso. 
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika