|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Royal Majestic, 19.7.2022 Bude dozrávat Royal Majestic. | | San Castrese, 19.7.2022 Chutné, navinule sladké meruňky. Rozhodně nic fádního. | |
| | Broskve 2022, 19.7.2022 "Prostřední broskve" (zralost mezi FM3 a RH) | | Amsdenova, 19.7.2022 Dostatešně sladká se správným bělomasým řízem. | | Kdy dozrává Kioto?, 19.7.2022 Mizérie. | | Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 18.7.2022 O tom nejsem vůbec přesvědčen. Williamskova a Williamsova červená jednak "pidi" hruštičky nejsou, zrají v druhé polovině až koncem srpna, někde až začátkem září a jednak mají dost kořenitou chuť. | | Meruňky 2022-2, 18.7.2022 Dovolil bych si pochybovat o KUKYHO Harlayne. Pro ilustraci přidávám fotky meruněk zrající v podobném termínu. Hlavně Harlayne nezraje 4 dny po Goldrichu, jak uvádí KUKY. | | Obaleč švestkový - 1. generace, 18.7.2022 Letos byla úžasná sklizeň meruněk. Dnes jsem dosbíral padavky, zdravé padavky (žádné vykrajování nahnilých částí!), na sirup. Zralé, přezrálé, chuťově naprosto dokonalé.
Upřesnění: Sklizeň Goldrichu. | | Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 17.7.2022 Williamsova nemůže být v tuto dobu velká a zralá ani u Brna. | | Goldrich meruňka, 17.7.2022 GOLDRICH - jedna z nejpěstovanějších meruněk v Evropě, je to nejlepší, co tady mám z hlediska plodnosti, velikosti plodů, jejich vyrovnané kvality, odolnosti proti praskání a hnití, výborného zdravotního stavu stromu, nenáročnosti na prostředí. | |
| | Frostina, 17.7.2022 Opravdu není špatná tahle odrůda. Slušně, meruňková, i sladká. Zajímalo by mě, co na ní řekne pan Vysloužil (doktor 236.1). | | Meruňky 2022-2, 17.7.2022 Pěkné, Tomáši. Odkud jste? Já si myslím, že Hargrand není vůbec tak špatná meruňka, jak se domníval pan Hlavatý. Podle mě má zajímavou příchuť a je to pravý opak Goldrichu - je spíše sladký. Ale ta sladkost není fádní, jako například u letošního Big... celý příspěvek > | | Švestky 2022, 17.7.2022 S tím Kalipsem jste mě docela zaskočil, pane ITB. Na těch posledních Vašich fotkách to Kalipso moc nepřipomíná, spíše na té první fotce, kde jste měl Kalipso s Čačanskou ranou na dlani a tam bylo kulatější. Pěknou fotku plodu mají v Uherském Ostrohu,... celý příspěvek > | | Velká raná meruňka, 16.7.2022 Možná, že je to ostatním srdečně jedno, ale mě by fakt zajímaly fotky, pane z Buchkova. Myslím těch plodů. | | Nejranější odrůdy slivoní, 16.7.2022 Tvarově to opravdu připomíná "kulaté" Kalipso. | |
|
|
|
|