|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Betinka a Adriana, 26.7.2022 Pěkná červená pro pana Milana. Příjemně navinulou chuť má i Goldrich, ale někomu to "nešmakes". Přitom ale dobře rozměklé plody jsou i dostatečně meruňkově aromatické a chuťově vyrovnané a to i ty menší, takže nemůžu proti Goldrichu nic namítat. V... celý příspěvek > | | CANDELA, 26.7.2022 Šarky tady mám víc než dost, ale s určitostí Vaši teorii potvrdit nemůžu. Roub Candely není vyloženě zababčený, jako například rouby hrušně Karina na Dicoloru, nebo Armida na Nele, popřípadě Discovery na Julii, nebo Discovery na Letním průsvitném na... celý příspěvek > | |
| | Kdy dozrává Kioto?, 26.7.2022 Proti řádně vyzrálým plodům Kiota, nejenom mírně zaměklým, nemůžu říct ani popel. Naopak velice dobré. Například proti plodům Lilly Cot úplná "formule" (Lilly Cot - jen "trabant"). Prozatím. Nechci nic předem zatracovat, ale takový plod Candely byl... celý příspěvek > | | Meruňka z pecky, 24.7.2022 Mám Vás rád, pane z Buchlova, ale dovolím se pousmát nad tím, jak vždycky někdo z nudy oživí nějaké zapomenuté vlákno a osloví někoho, kdo už sem dávno nechodí a čeká na odpověď. Taky se rád pobavím s panem Vysloužilem, i když je to jen mluvení do... celý příspěvek > | | Švestky 2022, 23.7.2022 Švestek by mohlo být dost, hlavně to bude chtít nějakou závlahu. Dnešních pár kapek to nevyrhne. | | Fortune, 23.7.2022 A co Vaše Fortune? | | Early Redhaven, 23.7.2022 Early Redhaven má sice zcela neodlučitelnou dužninu od pecky, ovšem velmi výraznou broskvovou chuť. Velice povedený raný RH. Jen málokdy "jalový", výraznější než Earliglo, zcela něco jiného než Michaela. | | Sunhaven, 23.7.2022 Sunhaven není můj šálek kávy. Mám ho spíš ze setrvačnosti. Poměrně jalová chuť, podobně jako většina plodů Harnasu až na ty první dva. Oproti Early RH slabota, o FM3 vůbec nemluvě. | | Royal Majestic, 23.7.2022 Ještě bych připomněl, že dužnina plodů není oddělitelná od pecky, což může být pro někoho nepřekonatelný problém. | | Nektarinka Snow Queen, 23.7.2022 Poměrně vysoká kvalitá pevné dužniny, oddělitelné od pecky u plodu odrůdy Snow Qeen, přesto falešný Springtime i Amsdenova mají sladší a bělomase aromatičtější chuť. | |
| | Meruňka Vesprima, 23.7.2022 To nevím, nechal jsem si ji kdysi poslat z Klivie Bratislava společně s broskvoněmi Avalon Pride a Jayhaven. | | CANDELA, 23.7.2022 Betinka má plod je středně velký až velký 57 g, atraktivní, chuť je dobrá, má pevnou oranžovou dužinu. Je cizosprašná, vyžaduje opylovače. Odrůda se vyznačuje rezistencí k šarce šveste
Adriana Plod je středně velký až velký 55 g, atraktivní, chuť... celý příspěvek > | | Meruňka Vesprima, 23.7.2022 Tuto odrůdu meruňky zná snad jenom pan Mimmo. Zasloužila by si u mě mnohem víc prostoru. Plody dozrávají nestejnoměrně, tedy postupně, jsou často větší velikosti a mají docela zajímavou delikátní, nasládlou meruňkově "mrkvovou" chuť. Ta "mrkev" je... celý příspěvek > | | Nejranější odrůdy slivoní, 23.7.2022 Pán z typicky kulatým plodem Kalipsa na dlani je v předposledním příspěvku tohoto vlákna. Spletl jsem si ho s panem ITB. Jinak, některé spadlé (zralé) plody Katinky mají vysokou exkluzivitu, nakonec i větší plody JUNY, které jsou dostatečně sladké... celý příspěvek > | | Royal Majestic, 23.7.2022 Dobrý den. Broskve odrůdy ROYAL MAJESTIC dozrávají právě teď mezi "prostředními" odrůdami tedy před RH. V chuti jsou dostatečně řízně broskvové, jadrné. Tuto broskvoň jste nemuseli shánět kdesi po "všech čertech", ale byla, a možná je i nadále, k... celý příspěvek > | |
|
|
|
|